Mikor lesz már ennek vége?
Hát azt nem lehet tudni. Sajnos van ahol ez örökké tart, maximum szofisztikált formában utálják tovább egymást.
Ha csak arraq gondolok, hogy örökösödésnél is így nyírják egymást felnőtt emberek...
Ameddig nagyok nem lesznek és mindegyiknek lesz lehetősége külön vonulni.
Ki mondta hogy jó a kis korkülönbség? Mindent elhiszel amit valaki csak úgy mond?
Hány szakkönyvet olvastál el a témában?
Ez most személyes tapasztalat lesz. Az öcsém és köztem nagyon kicsi a korkülönbség, és kiskorunkban elviselhetetlenek voltunk. 2020 újévén úgy kikarmoltam az arcát, hogy még a mai napig is meglátszik a seb. De ő sem volt angyalka, úgy behúzott nekem, hogy több hétig vörös-lila-kék-zöld arccal mentem suliba. Az utcán, a suliba, az oviba, a szülinapokon, mindenhol összevesztünk/összeverekedtünk. Mégsem mondtuk el anyáéknak, úgy éreztük, ez ránk tartozik csak. Azután most tinikorunkba, pontosabban a nyáron, valami megváltozott. Talán tudtában vagyunk annak, hogy jövőre sokkal kevesebbet fogunk találkozni (koliba készülök), vagy nem tudom, de komolyan annyira összenőttünk.. Védjük egymást, végre nem szégyen a testvéri puszi, benőtt a fejünk lágya! Hanem most a húgunk (nála már nagyobb a korkülönbség) van abban a korban, hogy állandóan piszkál minket. Van, hogy visszaszólunk/rávágunk, de összességében ráhagyjuk, majd kinövi:D persze őt is megértem, mivel nincs vele közös témánk, úgy érezheti, kihagyjuk az életünkből. Szóval ne aggódj, nyilván kinövik. Idővel sokkal több lesz a közös téma, esetleg valami kis kirándulásokat beszervezni, vagy úgy osztani az idejüket, hogy kevesebbet találkozzanak.. Drukkolok:)
14/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!