Hogy kezeljem ezt az agresszív kiabálást a 10 hónapos fiamnál?
Úgy néz ki, hogy nálunk is felütötte fejét a hiszti korszak, de ez nem sima hiszti, mint amikor nem akarom, hogy odamenjen valahova és elviszem onnan és sír, hanem pl. játszik egy játékával és hirtelen elkezd neki kiabálni. Összeráncolja a szemöldökét és magas, visító hangon kiabál hozzá.
De volt, hogy állva (kapaszkodva), hátát kicsit hátra feszítve, lábát folyamatosan rogyasztva visító agresszív hangon kiabált a szekrényajtónak. Mintha dühös lenne az ajtóra.
Annyira hangosan visít, hogy a szomszédok is megemlítették, de nem tudok vele mit csinálni, csak beszélni hozzá, elvenni a figyelmét, nem sok sikerrel.
Mit tudnék csinálni?
Igazából szerintem ez nem agresszív viselkedés.
Semmi gond nincs vele az én 9 hónaposom is csinálja néha, és a barátnőm 10 hósa is.
A szomszéd még törődjön bele h ilyen egy baba mellett lakni...
Az én gyermekem 1 éves lesz, de nála is jelen van pár hónapja. Szerintem ez nem agresszív viselkedés.
Nekem meg sem fordul a fejemben, hogy ezzel kezdenem kéne valamit.
Nem olyankor csinálja, ha nem megy neki valami, és a hatátaiba ütközik? Olyankor csinálja nekem is, és olyan kis morci arcot vág közben.
Van egy rossz hírem: ez még nem a dackorszak. Az sokkal hangosabb lesz.
Szimplán élvezi hogy ilyen hangot tud kiadni.
Esetleg tereld el a figyelmét mikor rákezd. Amúgy meg majd megunja :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!