Agresszív gyereket hogyan lehet állami gondozásba adni?
Valami oka van annak,hogy így viselkedik.Szerintem előbb próbáljatok meg beszélni vele.Tudom nem könnyű,de talán sikerül.
Szerintem,ha intézetbe adnátok,azzal csak rontanátok a helyzeten.
magadert.hu
Kérjetek segítséget! Ha kirakjátok, akár le is lőhetitek, esélye sem lesz kikeveredni ebből. Így még egy utolsó reménysugara maradt.
El kellene dönteni, hogy antiszociális személyiségzavara van, vagy pszichopata. Ez utóbbi menthetetlen, mert idegrendszeri rendellenesség okozza.
Ha "csak" antiszociális, akkor esélye a javulásra mindenképpen zárt körű intézéményben lenne, ami rehabilitációs célú és nem egy sima nevelőintézet. Gyermekvédelemmel kell felvenni a kapcsolatot.
Nagyon birom az ilyen okos tanacsadokat.
egy 16 evest sehol a vilagon akarata ellenere nem lehet elvonora kuldeni. es nem fog oszinte megbano vallomast tenni hogy mit miert csinal esetleg majd drogos befolyas alatt jol pofanvagja a kerdezot.
latszik hogy az ilyen "okosok" az eletben nem eltek egy fedel alatt sem fiatal sem oregebb alkoholistaval vagy drogossal.
Kerdezo: menj be a gyamhatosagra es ott erdeklodj ne itt, mert itt a sok "joakaro" majd a vegen teged hibaztat hogy nem szeretitek elegge es szegeny gyerek nem is tehet rola, unalomig ismert duma. a te es az anyad erdeket nezd mielott egy elborult allapotaban megkesel benneteket.mert akkor a joakarok nem lesznek sehol ne felj.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!