Létezik olyan, hogy egy gyerek agresszív lesz a kedveskedéstől?
Párom gyerekéhez nem tudom mi a jól járható út, ha kedvesen közelítek hozzá, bunkón reagál(de úgy mindenkinek az ilyen közeledésre) ha én is bunkón közeledek hozzá, még bunkóbb lesz.
Akkor mi a helyes közeledés hozzá?
(azon kívül, hogy hagyni kéne, meglátása szerint hagyja őt mindenki a fenébe, mert ő ilyen, és kész)
Szülei, nagyszülei egész gyerekkorában, úgy láttam, folyton kedveskedtek neki mindenfélével, szépen beszéltek hozzá, a gyereken meg már nagyon látszott, halálosan unja.
Lehet még valamit kezdeni vele?
köszi
Mennyi idős?
Ennyi információból ezt nehéz megállapítani, de akár az elkényeztetés is lehet az egyik oka.
17 éves kamaszoknál ez nem annyira meglepő. Ne akarj közeledni, hagyd, hogy ő tegye meg. Kvázi hagyd békén, vagy ha kedveskedni akarsz (ennek se mindegy a kivitelezése, mert ha bájolgásba csúszik át, azt az emberek többsége nem szereti), akkor ne nagy csinnadrattával tedd. Maximum kérdezd meg, hogy mit kér vacsorára és főzd meg azt. Nem kell a szájába kanalazni vagy ömlengve bemutatni az elkészült ételt, elég kint hagyni. Idővel magában értékelni fogja.
De tőle is kérhetsz kisebb szívességeket - ha valamiben jó, akkor segítsen megoldani egy olyan jellegű problémát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!