Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Problémás gyerekek » Ha ébren van és nincs kézben,...

Ha ébren van és nincs kézben, üvölt.2 percre sem tudom lerakni.5 hónapos. Mit tegyek?

Figyelt kérdés
Már sírni is hagytam. 45 perc után nem bírtam tovább. Megőrülök tőle. Van másik is, ő soha nem volt ilyen. Néha már félek, hogy bántani fogom, ha nem fejezi be, napi 6-8 órát hordozom, hogy csend legyen, de már nem bírom el, nagyon fáj a hátam és a derekam. Elegem van. Minden ötletet elfogadok.
2016. ápr. 25. 16:28
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
Én is továbbvinném, és ha már mindent kizártak, akkor fogat szívva, de leszoktatnám a folyamatos hurcibálásról, mert nem kívánok beteg lenni a gyerekem miatt - sem pszichésen, sem fizikailag.
2016. ápr. 29. 09:04
 12/13 LadyLoss ***** válasza:

Én csak jöttelek vigasztalni, virtuálisan megölelni.

AZ én első lányom is pontosan ilyen volt. Ugyanezt éreztem mint te. Hogy képes leszek bántani, ha nem rakom le és távolodok el tőle egy kicsit. Éjjel nappal üvöltött, és ráadásul hiába tettünk meg mindent, ő akkor is sírt és ordított ha felvettem ha letettem, ha hordoztam ha etettem ha itattam ha játszani próbáltam vele, ha hagytam kicsit forrongani magában ha azonnal ugrottam.....Pedig volt napirend és minden amit "előírtak a szaktudorok"

Egy alkalmatlan, tehetetlen zombinak éreztem magam, mindennap sírtam. A depresszió szélén álltam. Aztán ahogy cseperedett a lány, szépen lassan elmúltak a gondok. (jött más helyette) De én újra kipihent lettem, kiegyensúlyozott, és vidám. Azóta 4 éves a lányom, semmi baja. Vidám, okos kislány, csak kissé érzékeny.

Jártunk mi is ezer felé. Vittük körzetihez, magán kórházba, neurológiai vizsgálatokra, tornákra, fejlesztésekre. Volt ahol fellelni véltek valamit, amit orvosoltunk, kezeltünk de igazából olyan kirívó bajt nem találtak.

Mindenki azt mondta: Ő ilyen. És igazuk volt.

Mikor a második gyerekben gondolkodtunk én rettegtem, hogy még egy ilyen gyereket dob az élet. Meg fogok őrülni. (a tapasztalatokkal a hátam mögött is) De végül alig írtam elhinni, hogy egy kis türelmes, csöndes tünemény lett a második gyerek.

Szóval átérzem a problémád, és kitartást, erőt kívánok! Gondolj arra, ha már nagyon nem bírod, hogy ez is el fog múlni, és most csak a szerető közelségetekre van szüksége, aztán olyan gyorsan "felnő".

2016. máj. 4. 13:58
 13/13 anonim ***** válasza:
Barátaink szépen fokozatosan beleszoktatták a babót egy elektromos babahintába, azt mondták, hogy megváltoztatta az életüket. Mindenkinél más jön be, de gondoltam, leírom, hátha.
2016. máj. 12. 12:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!