Tételezzük fel, hogy a fiatalkorú (16 éves) lányod, már a 2. abortuszára készül, te mit tennél?
Figyelt kérdés
2016. febr. 4. 17:40
2/41 anonim válasza:
Ha eddig még nem tettem meg, akkor elbeszélgetnék vele arról, hogy mi is az a védekezés.
3/41 anonim válasza:
Először is a föld alá süllyednék szégyenemben hogy ennyire ostoba lányt neveltem, hogy tizenhat éves fejjel csak szexelni van esze, de magára vigyázni nem. Azon lennék már az első után hogy megfelelően védekezzen. Ha már ennyire nem bír a hormonjaival.
4/41 anonim válasza:
Mielőtt vagy Miután mélyen magamba szálltam???
5/41 anonim válasza:
Remélem ilyenre nem fog sor kerülni. Ha mégis, sokat nem tudnék tenni, csak mellette állni. Sajnos az, hogy milyenne válik a gyerek, nem csak a szülő nevelésén múlik, hanem a környezetén is múlik. ...
6/41 anonim válasza:
Rakatnék fel neki spirált.
16 évesen már késő elkezdeni nevelni.
7/41 anonim válasza:
5-ös, valóban sok múlik a környezeten, de felvilágosítani a szülő fogja. Remélhetőleg időben. És jó esetben azt is elmondja neki hogy nem csak a terhességtől kell védenie magát. Vannak nemi betegségek is.
8/41 anonim válasza:
Soha nem ütöttem meg még a lányom,de szerintem pofán vágnám.
El nem tudom képzelni egyébként,hogy ilyenre sor kerüljön...én nagyon komolyan vettem tiniként a védekezést,volt hogy tabletta + óvszer is volt,hogy tuti legyen,és nagyon csalódott lennék,ha ennyire felelőtlen lenne a gyerekem,és igen,valszeg azon is elgondolkodnék,hogy hol ronthattuk el a férjemmel együtt...
9/41 anonim válasza:
Már semmit. 0 éves korától neveltem volna.
10/41 Moon_Walker válasza:
elgondolkoznék, hogy csesztem el a nevelése során...
bár már úgy is késő.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!