Szerintetek elhagyni készül az utsó alvását vagy mi ez és mit kell ilyenkor csinálni?
Figyelt kérdés
Hat hónapos baba 2 óránként alszik nappal kb. Most lassan 4 órája ébren van és csak fél 9-kor szokott lefeküdni. Ilyenkor mi a teendő? Előbb letegyem szerintetek vagy hagyjam aludni még egyet az éjszakája előtt? (Bár még mindgi nem mutatja az álmosság jeleit. Illetve nemrég mutatta de nem sikerült letenni, azóta jól van újra.)2016. jan. 19. 17:41
1/3 anonim válasza:
Ha nem álmos, úgysem fog elaludni.
Amúgy nincs azzal semmi gond, teljesen normális, ha 4 órája fent van. A fél 9-es alvás meg nincs még későn.
Nyilván látnád és észrevennéd, ha nyűglődne, vagy gond lenne neki ez. De ha jól elvan, akkor hagyd így.
Vannak időszakok, amikor változnak az alvási szokásai a babáknak, kisgyerekeknek.
2/3 anonim válasza:
Szerintem fél 9 még nagyon messze van úgy, hogy egyébként 2 óránként alszik és már 4 órája ébren van. Az én babám is 2 óránként alszik, tegnap túl korai keléssel lepett meg, nem tudtam letenni később sem aludni de a szokásos fürdésidő előtt fél órával kezdett álmosodni, előre is hoztam a lefekvést. De ilyen esetben én letenném még aludni, volt is rá példa, hogy háromnegyed 8-kor kelt fel es 8-kor van fürdés. Ha meg közel lenne a fürdésidő akkor inkább azt előrehúzni.
3/3 A kérdező kommentje:
Igen vegulis letettem aludni. De ilyenkor erdemesebb vajon kesobb letenni majd este vagy nem kell tovabb huzni ha elfarad? Koszi szepen!
2016. jan. 19. 18:33
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!