Hogy kezeljük a hisztit?

Figyelt kérdés
Kislányom nagyon hisztis már úgy nem bírom elviselni.szinte egész nap nyávog valamiért.ha nem mese megy a tv-ben ordít.ha valaki elmegy itthonról és ő nem mehet akkor is megy a hiszti.a boltba mindíg eljátsza ugyanazt neki minden kellene és ha nem lehet vágja földhöz magát.mikor játszunk valamit pl:építőkockával és nem sikerül neki is építeni valamit csapkod,sír nem engedi hogy segítsek.a másik számítógépre oda szokatta az apja,de én szeretném leszokatni van valami tippetek?azért is mea hiszti ha nem ő ülhet oda.Szégyen nem szégyen de nem bírok a saját gyerekemmel.nekem sok amit ő leművel.Ne ítélkezzetek segítsetek ha tudtok.
2016. febr. 2. 10:31
 1/4 A kérdező kommentje:
Az lemaradt hogy 2 éves lesz jövőhónapban.
2016. febr. 2. 10:33
 2/4 anonim ***** válasza:

Hiszti a tévé miatt = kapcsold ki, vedd el a kábelt

Hiszti a játék miatt = pakakold el.

Hiszti a számítógép miatt. = kapcsold ki

Mindezt nyugodtan. Magyarázd el neki, hogy mindennek van következménye. De nyugodtan, ne kiabálj vele.

2016. febr. 2. 11:32
 3/4 anonim ***** válasza:
41%
A szüleim ilyenkor elfenekeltek engem aztán a hugomat.
2016. febr. 2. 22:17
 4/4 anonim válasza:
100%

Az én lányom is nagyon hisztis volt. Míg nem bírtam tovább, és változtattunk.

1. Ne magyarázz túl sokat. Ő még nem tudja megoldani a problémát. Cselekedj és keveset beszélj.

2. Ha hisztizik, ne engedj. Akkor annyit tanul meg, ha hisztizik megkaphat bmit.

3. Mozgás, mozgás, mozgás. Levezeti a feszültségés, jobb a közérzete.

4. Legyen egy napi rutin. Mikor tévézünk, játszunk, sétálunk, alszunk.

Nekem ez bevált.

2016. febr. 3. 21:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!