Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Problémás gyerekek » Egyfolytában üvölt. Mit...

Egyfolytában üvölt. Mit tegyek még?

Figyelt kérdés
9 hetes. Mióta megszületett sír. De most már elegem van. Konkretan 1.5órája kiabál. Kendőben hordoztam. Kézbe volt. 2x szopizott. Feküdt az ágyában. Hintában. Enekeltem, táncoltam, hallgattunk zenét. Volt csendben is. Kifogytam. Könnycsepp egy szál se, nem feszegeti magát meg semmi. Nem lehet éhes sem. Mellette vagyok. Bár teny hogy most már én sem vagyok nyugodt. 9.hete ezt hallgatja a család. Elegem van. Mit tegyek??
2016. jan. 25. 18:00
1 2
 1/18 A kérdező kommentje:
Jah a cumit nem fogadja el.
2016. jan. 25. 18:01
 2/18 anonim ***** válasza:
91%

Lehet fáj a hasa. Vagy más fáj neki.

Büfizni büfizik rendesen? Lehet az is a baj.

Vagy szimplán hasfájós. Nálunk ilyenkor Espumisan cseppet kellett adni.

Meg aztán nem ártana ezt jelezni a gyerekorvosnak.

2016. jan. 25. 18:06
 3/18 A kérdező kommentje:
A doki szerint nincs baja.
2016. jan. 25. 18:10
 4/18 A kérdező kommentje:
Nagyokat büfizik és pukizik is rendesen.
2016. jan. 25. 18:11
 5/18 anonim ***** válasza:
Nálunk espumisan+láb emelgetése/tornáztatása. De ha azt mondod, hogy jól pukizik akkor nem tudom...
2016. jan. 25. 18:46
 6/18 anonim ***** válasza:
93%
Nekem 7 hetes lesz a babám, és nem mondanám hasfájósnak, mert jókat tud Ő is pukizni, mégis volt, hogy sírt nagyon, ekkor mégis vettem neki Espumizánt, és mintha kicserélték volna. Szóval még ha pukizik is, lehet fáj neki, így én ajánlom, hogy próbáljátok meg Ti is. Hátha segít nektek is.
2016. jan. 25. 18:49
 7/18 anonim ***** válasza:
En is azt javaslom mint a tobbiek..attol hogy szerinted nem a hasa konnyen lehet hogy megis gorcsolget neki! Probald ki a cseppeket..rosszat nem teszel vele! Infacol is jo vagy Espumisan
2016. jan. 25. 19:02
 8/18 anonim ***** válasza:
Mennyit alszik napközben? Az enyém az első hetekben azért volt nagyon sírós, mert nem aludt eleget. Hasfájósnak mondták, de a hasa max. egy-két esetben fájt, hanem inkább a fáradtságtól sírt, de nagyon. Mióta naponta kétszer egy órát babakocsikázik, azóta kipihentebb.
2016. jan. 25. 19:09
 9/18 A kérdező kommentje:
3-4óra alvás után ébred. Bár csak kézben alszik el. Aztán ébren can max. 20 percet és utána üvölt. Evéssel nem függ össze. Aztán kiabál amíg el nem alszik. Néha 1 óra de volt hogy 2.5 óra is volt míg "sírt"
2016. jan. 25. 19:28
 10/18 anonim ***** válasza:
100%
A hajszárító hangjára nálunk lenyugszik a baba. Ha be van hergelődve, kell néhány perc, amíg hat, de valóban hatásos.
2016. jan. 25. 19:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!