Verték, megszégyenítették. Ezért lett ilyen?
Figyelt kérdés
Egy ismerősöm gyerekéről van szó. 14 éves fiú. Kb 150 cm,csontsovány,de nem is ez a gond. A szülei nem értik miért(én azért sejtem),hogy miért fél mindentől és mindenkitől. Ha hozzászólnak lehajtja a fejét. Nem tud köszönni,bemutatkozni,nem mer mások előtt enni se. A szüleivel nagyon ellenséges és akaratos,olyan tipikus "csak azért se!" gyerek. Belátom nem lehet könnyű vele,de sajnálom őt. Volt hogy annyira megverték a szülei hogy rongyá szakadt a pólója,volt hogy a pólója nyakánál fogva emelték fel,nem is részletezem...és a mai napig megtörténnek ilyen dolgok. Egyszer el is mondta az iskolában,nagy cirkuszt váltott ki de utána alábbhagyott. Hát szerintem ez lehet a gond. Szerintetek? Mivel lehetne segíteni ezen a gyereken? Egyáltalán lehet még? Köszönöm.2016. jan. 5. 12:47
1/4 Lina63 válasza:
Ha ez mind igaz akkor a gyermeket már rég ki kellett volna emelni onnan. Nem lenne szabad hagyni abban a közegben, talán még lehet segíteni rajta, hogy felnőttként teljes értékű életet tudjon élni, illetve normális felnőtt legyen belőle.
2/4 anonim válasza:
A fizikai és verbális bántalmazás befordult, félénk személyiséghez vezet.
A lecsúszott szülők sajnos sokszor gyerekeiken töltik ki a társadalommal szembeni haragjukat.
3/4 anonim válasza:
Ennyiből nehéz megmondani, hogy konkrétan ettől lett ilyen, vagy milyen lett volna, ha normálisan nevelik, de az biztos, hogy nem használt neki. Iskolapszichológus?
4/4 anonim válasza:
ugyanilyen voltam sokáig :(
engem csak verbálisan bántottak itthon. Ennek következtében a suliban is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!