16 éves vagyok, egy hónapja késik a menzeszem, tesztet meg nem merek venni, mert anyum félek megtalálná, de tegnap voltam nőgyógyásznál és nem mondott semmi különöset. Mi lehet az oka? Nem vagyok stresszes, tudom h ez lehet az oka de én nem vagyok
Figyelt kérdés
2016. jan. 4. 23:04
11/13 anonim válasza:
Istenem annyi szánalmas kamasz van. Nem az, hogy szexel, mert azt én is csináltam, és én sem vertem nagy dobra otthon, mert szigorúak voltak anyámék, de legalább annyi eszem volt, hogy ne csináltassam fel magam. Ez meg? Fúú megdugattam magam koton nélkül és most lehet, hogy terhes vagyok, de nem merem elmondani, mit tegyek, jaj.. Komolyan... javasolnék dolgokat, de nem lenne szép dolog.
13/13 A kérdező kommentje:
Annak aki kérdezte, hogy miért örülök ennyire:
Nem örülök, csak azért irtam mosolygos fejet, mert kedves akartam lenni
2016. júl. 8. 16:40
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!