16 éves vagyok, egy hónapja késik a menzeszem, tesztet meg nem merek venni, mert anyum félek megtalálná, de tegnap voltam nőgyógyásznál és nem mondott semmi különöset. Mi lehet az oka? Nem vagyok stresszes, tudom h ez lehet az oka de én nem vagyok
Hogy találná meg? Készpénzre vedd, a blokkot dobd ki a bolthoz legközelebb eső kukába, csináld meg (akár nyilvános wc-n pl. egy plázában egy hónapos késésnél már nem olyan fontos, hogy reggeli vizelet legyen) és tesztet is egy nem otthoni kukába dobd el.
Aztán ha pozitív ráérsz gondolkodni, hogy mondod el, mert a probléma nem múlik el és nem lehet elrejteni sem.
Ha meg negatív, akkor sose tudja meg, hogy tetsztet csináltál.
Első!
Egy átlag nőgyógyászati vizsgalatnal korai terhességet nem fog tudni 100%ra megallapitani az orvos, ha a kérdező meg sem említi, hogy esetleg az is lehet. ...
Milyen vizsgálaton voltál?
Nem kell a dokinak mindig vizsgálnia, hogy terhes vagy-e. Legalább mondtad hogy késik?
Ha terhes vagy, akkor gratulálok, anya leszel. A 12. hét után nem lehet elvetetni, meg fog születni.
Gondolod hogy az se tűnik fel senkinek???
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!