Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Problémás gyerekek » 16 éves vagyok, egy hónapja...

16 éves vagyok, egy hónapja késik a menzeszem, tesztet meg nem merek venni, mert anyum félek megtalálná, de tegnap voltam nőgyógyásznál és nem mondott semmi különöset. Mi lehet az oka? Nem vagyok stresszes, tudom h ez lehet az oka de én nem vagyok

Figyelt kérdés

2016. jan. 4. 23:04
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
6%
Ha megvizsgált és azt mondta,hogy nem vagy terhes,akkor ne aggódj.
2016. jan. 4. 23:10
 2/13 anonim ***** válasza:
65%
Stresszeljetek csak, megérdemlitek :)
2016. jan. 4. 23:14
 3/13 anonim ***** válasza:
83%
A helyedben csak-csak megoldanám a tesztet, mert ha megmozdul a gyerek, már késő.
2016. jan. 4. 23:24
 4/13 anonim ***** válasza:
100%

Hogy találná meg? Készpénzre vedd, a blokkot dobd ki a bolthoz legközelebb eső kukába, csináld meg (akár nyilvános wc-n pl. egy plázában egy hónapos késésnél már nem olyan fontos, hogy reggeli vizelet legyen) és tesztet is egy nem otthoni kukába dobd el.

Aztán ha pozitív ráérsz gondolkodni, hogy mondod el, mert a probléma nem múlik el és nem lehet elrejteni sem.

Ha meg negatív, akkor sose tudja meg, hogy tetsztet csináltál.

2016. jan. 5. 02:22
 5/13 anonim ***** válasza:
97%

Első!

Egy átlag nőgyógyászati vizsgalatnal korai terhességet nem fog tudni 100%ra megallapitani az orvos, ha a kérdező meg sem említi, hogy esetleg az is lehet. ...

2016. jan. 5. 06:20
 6/13 anonim ***** válasza:
0%
Szexelsz egyaltalan?
2016. jan. 5. 09:21
 7/13 anonim ***** válasza:
22%

Milyen vizsgálaton voltál?

Nem kell a dokinak mindig vizsgálnia, hogy terhes vagy-e. Legalább mondtad hogy késik?

Ha terhes vagy, akkor gratulálok, anya leszel. A 12. hét után nem lehet elvetetni, meg fog születni.

Gondolod hogy az se tűnik fel senkinek???

2016. jan. 5. 10:08
 8/13 anonim ***** válasza:
100%
A nőgyógyásznak mondtad, hogy késik a menstruációd, vagy csak elmentél egy általános vizsgálatra, aztán hátha kiderül valami alapon voltál ott? Ha nem mondod meg neki, hogy fent állhat terhesség, akkor nem arra vonatkozóan fog megvizsgálni, hanem levesz egy kenetet, megvizsgálja a melledet, aztán kész. Csinált hüvelyi uh-t? Mert nem mindenki csinál azt sem, ha nincs "panasz". Erre ne alapozz szerintem. Csináld meg a tesztet.
2016. jan. 5. 10:39
 9/13 A kérdező kommentje:
Utolsó válaszoló köszönöm és már nem tudom hanyadik kommentelő kérdezte, de a barátommal lefeküdtem védekezés nélkül :)
2016. jan. 5. 19:03
 10/13 anonim ***** válasza:
80%
"de a barátommal lefeküdtem védekezés nélkül :)" Ha ennyire örülsz neki, mit aggódsz a terhesség miatt??
2016. jan. 5. 21:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!