Aggódjak, a 7 éves gyerekem kutyát játszik?
A hatévesem szerint mi kutya család vagyunk. Illetve én felváltva vagyok a kutya anyuka vagy a kutya gazdi. De ezt nem szabad elmesélni az oviban, mert múltkor az egyik kissrác kinevette:)
Majd kinövi:)
En megertelek... Lehet, h a gyereknek vmiert ez tetszik, de egy orvos tudna ezzel mit csinalni szted...? Lehetseges, h szive melyen nagyon vagyik egy igazi kutyara, de amugy nem sok fogalma van a kutyakkal valo foglalkozasrol?
Ha igen, sztem segithet, ha kutyaval valo banasmodot, nevelessel foglalkozo (szak)filmeket neztek, vagy kutyas ismerössel összabaratkozva biztonsaggal foglalkozhat kutyaval, kicsit magaenak erezve, vagy ha vallalod, vesztek egyet, vagy a nagyszülök, vagy ha nem megoldhato, menhelyeken is megbeszelhetö, talan setalni is el lehet vinni egy-egy kutyat. Nem tudom, h van-e "kutyapatrona", azaz mindig ugyanazt a kutyat setalni vinni meg hasonlok...
Nem vagyok szakertö a temaban, de az eddigi valaszok alapjan normalis lehet a gyerek viselkedese - de szted a felnötte...? Aki eldob egy ujsagot, kutyanak kezeli a gyereket? Es ha vki igy kezeli, akkor nem normalis, ha a gyerek "veszi a lapot" es belemegy a jatekba, hiszen meg gyerek?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!