Aggódjak h beteg lesz a gyerekem?
Figyelt kérdés
Voltuk tegnap rokon látogatáson a 6 hetes fiunkkal de nem szóltak h az egyik gyerek beteg.Sokszor rá köhögött meg fogdosta a fiamat.:(((Persze én nem mertem rá szólni mert az anyja sem szólt rá és nem akartam h harag legyen belőle.Majd meg őrültem már.Szerintetek el kaphatta?Ha igen akkor mennyi idő után jöhet ki rajta?Ma még semmi baja.Amúgy szopizik még de kap pótlást is.2012. nov. 19. 14:48
1/4 anonim válasza:
Nyugodtan szólj ilyen esetben. Vagy csak vedd el onnan a babádat, beteg ember ne taperolja össze.
SImán lehet, hogy elkapta a babád, ha igen, 3-4 nap is lehet a lappangási idő.
Drukkolok nektek, hogy megússzátok.
2/4 anonim válasza:
Anyatejes babák nem könnyen fertőződnek meg :) de azért tényleg jobb szólni ilyenkor, hogy kicsit messzebbről csodálják. Tiszta beteg voltam, amikor szültem, férjem is, a kórházi gyerekorvos is tisztára be volt rekedve, de nem kapott el semmit. Buszon, boltban sem tudod elkerülni a betegeket (még az sem biztos, hogy észreveszed, ha nem köhög pont akkor)
3/4 anonim válasza:
Sajnos van rá esély, mert az anyatejjel csak az anya környezetében levő kórokozók ellen védett a baba. Azok ellen termel ellenanyagot.
4/4 anonim válasza:
Sajnos elkaphatta. De annyi ilyen lesz még! Készíts fel magad mert mindentől úgysem tudod megvédeni a babádat, de legalább ne legyél ideges ezek miatt. Persze itt az ominózus beteg gyerek szüleitől ez elég primitív volt hogy nem szóltak neked előre!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!