Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Problémás gyerekek » Szerintetek az gáz, . Hogy...

Szerintetek az gáz, . Hogy egy 7 éves gyerek (fiú) nagyon ragaszkodik egy ruhához?

Figyelt kérdés
most lett elsős és minden nap ugyan azt a nadrágot kéri?ez nem is baj,csak hogy a nadrág nem ér a bokáig szóval rövid már neki,de nem hajlandó másikat felvenni.

#nadrág.
2015. szept. 14. 09:26
1 2 3
 21/25 anonim ***** válasza:

valszeg hajlamos a függőségekre ami azt jelenti hogy még nem mer elindulni igazán az önállósodásban.

nem mutatkozott ez már meg korábban?

anno cumizott? könnyű volt leszoktatni?

vagy volt macija amit mindenhova vinni kellett?

2015. szept. 21. 12:12
 22/25 anonim ***** válasza:

Esetleg nagyobb nadrágtartót venni?

Amivel nem a nyakába húzza a nadrágokat?

2015. szept. 21. 13:12
 23/25 A kérdező kommentje:

hát igen nagyobb nadrág tartót kellene venni.

nem cumizott,viszont oviba mindig kellet a maciját vinni és vele aludt,de többieknél is ez volt.

2015. szept. 21. 14:46
 24/25 piriiiii ***** válasza:

Én is ragaszkodtam ruhákhoz kiskoromban, bár azért ennyire nem, hogy minden nap azt akartam felvenni. Inkább csak nem akartam kidobni, amikor már itthon se volt értelme felvenni a rossz állapota miatt, és tiltakoztam, mikor anyám kidobta.

Szerintem nem "gáz". Majd ki fogja nőni, amint a dolgok praktikusságát is figyelni fogja. Most még nem, mert gyerek.

2015. szept. 28. 17:39
 25/25 A kérdező kommentje:
köszi,pár nadrágja van,de nem akarja,viszont még 2őt vettem és elkezdte az egyiket hordani.
2015. szept. 29. 10:00
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!