Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Problémás gyerekek » Szerintetek az gáz, . Hogy...

Szerintetek az gáz, . Hogy egy 7 éves gyerek (fiú) nagyon ragaszkodik egy ruhához?

Figyelt kérdés
most lett elsős és minden nap ugyan azt a nadrágot kéri?ez nem is baj,csak hogy a nadrág nem ér a bokáig szóval rövid már neki,de nem hajlandó másikat felvenni.

#nadrág.
2015. szept. 14. 09:26
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:
100%

ha mentek nadrágot venni akkor ne egyet. azért az se normális, hogy minden nap ugyan abban van, mikor mosod ki? 3-at vegyetek. és én nem engedem meg, hogy bokáig se érő nadrágba menjen a fiam. neki is van sok hülye dolga, el nem tudom mondani mennyi szép ruhája van amit nem hajlandó felvenni, de azért van egy határ, bohócot nem csinálhat magából.

enyém nem vesz fel feketét, barnát, szürkét, gombosat és cipzárosat. el lehet képzelni milyen egy reggelünk mikor ünneplőbe kell menni :D

2015. szept. 14. 10:23
 12/25 A kérdező kommentje:
köszönöm.mondjuk igazad van bohócot csinál magából,de az osztályba láttam egy fiút akinek ugyan így van a nadrágja.Mindenkit nem tudtam figyelni,egyet láttam.
2015. szept. 14. 10:27
 13/25 A kérdező kommentje:
férjem mondta ,hogy kicikizik ,ki röhögik majd iskolában ,fiam mondta nem érdekli ,ő neki az a nadrág tetszik és jó így.
2015. szept. 14. 10:33
 14/25 anonim ***** válasza:
51%

Nem baj ha ragaszkodik egy ruhához ,de hogy ne értse meg hogy hüvös idöben nem veszünk fel rövid nadrágot vagy térdig érött,mert mostanában voltak hüvös idök az probléma .

Fiam is ragaszkodik 1-2 polojához ,pedig felsös de ha nincs mert koszos stb akkor felvesz másikat .

2015. szept. 15. 05:35
 15/25 anonim ***** válasza:
100%
Nem rövidnadrágrol van szó, utolsó, hanem olyan hosszunadragrol, amit a gyerek már kinott így rövidebb a szára
2015. szept. 15. 05:41
 16/25 A kérdező kommentje:
most olyan gumis pánttal fogja meg a nadrágot(nem tudom hogy mondják,olyan ami elől hátul és vállán keresztül át megy,övszerű,azzal fogja a nadrágot és azért rövid a nadrág).
2015. szept. 15. 09:53
 17/25 anonim ***** válasza:
100%
Nadragtartora GONDOLSZ? Állítsd hosszabbra
2015. szept. 15. 10:29
 18/25 A kérdező kommentje:
maximumra van állítva,köszi a választ!
2015. szept. 15. 12:14
 19/25 anonim ***** válasza:
Nálunk a kisfiam imádott egy kapucnis pulcsit. Akkor volt Ő kb olyan 10 éves. 14 Évesen mikor már a pulcsi ujja a könyökéig ért el akartam tüntetni,de nem ment a mai napig sem. Igaz nem használja már nagyon régóta,de kidobni nem engedi. Most 16 éves:)
2015. szept. 21. 09:34
 20/25 A kérdező kommentje:
köszönöm,most végre másikban ment ami hosszabb,mondjuk ez sem lenne rövid ha nem tenne nadrágtartót.
2015. szept. 21. 09:59
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!