Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Problémás gyerekek » Szerintetek az gáz, . Hogy...

Szerintetek az gáz, . Hogy egy 7 éves gyerek (fiú) nagyon ragaszkodik egy ruhához?

Figyelt kérdés
most lett elsős és minden nap ugyan azt a nadrágot kéri?ez nem is baj,csak hogy a nadrág nem ér a bokáig szóval rövid már neki,de nem hajlandó másikat felvenni.

#nadrág.
2015. szept. 14. 09:26
1 2 3
 1/25 A kérdező kommentje:
amikor ovis volt akkor egy pólóhoz ragaszkodott.
2015. szept. 14. 09:27
 2/25 A kérdező kommentje:
a férjem azt mondja ,hogy a probléma ,az hogy nem hallgat ránk(a szülőkre),mármint elmagyarázzuk,hogy rövid és akkor sem akar másikat felvenni.
2015. szept. 14. 09:30
 3/25 anonim ***** válasza:
100%
Lehet hogy enyhe kenyszerbetegseg nála, az is lehet, hogy siman csak megszokás. Nem lehet ugyanolyan venni nagyobb méretben? Azt is meg lehet tőle kérdezni, hogy az e a fontos, hogy rajta Legyen, vagy az, hogy vele?
2015. szept. 14. 09:31
 4/25 A kérdező kommentje:
köszönöm.2 hete vett fel egy másikat ami normálisan jött fel rá ,de akkor felhajtotta .És zavarja ,ha hasán van a nadrág,tolja lefele.
2015. szept. 14. 09:36
 5/25 A kérdező kommentje:
mondta is hogy vegyünk egy olyan ilyet,nagyobbat.Pedig van pár nadrág amit hordott és nincs kedve hozzá és mondja ,hogy mindegyik hosszú.
2015. szept. 14. 09:38
 6/25 anonim ***** válasza:
100%
Nézzétek neki más fazont. Lehet hogy pl egy csiponadrag bo szárral jó lenne neki. Engem felnőttként is zavarnak bizonyos ruhadarabok, pl csak magasított derekú bugyit hordok, a simatol megorulok
2015. szept. 14. 09:40
 7/25 A kérdező kommentje:
köszönöm,úgy beszéltük meg reggel hogy ma egy megyünk és ő kiválaszt egy nadrágot és megvesszük.Ami zavar, az hogy férjem azt mondja ,hogy nem hallgat meg minket mint szülő,pedig én sem szeretek sok mindent hordani.Én meg értem a fiamat.
2015. szept. 14. 09:47
 8/25 anonim ***** válasza:
100%
Nincs igaza a ferjednek.
2015. szept. 14. 09:50
 9/25 A kérdező kommentje:
köszi.Én érzem rosszul magam, mivel szekálom a gyereket,hogy vegyen fel másikat.
2015. szept. 14. 09:58
 10/25 A kérdező kommentje:
direkt figyeltem ma az iskolában és pár gyereken volt ilyen rövidebb nadrág,sőt még 14 éveseken is.
2015. szept. 14. 10:13
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!