Akinek kisiskolás korában gyermeke Ritalint kapott mikor hagyhatta abba?
Mi most kezdtük a másodikat, tavaly végig kapta a Ritalint.
Változott, érett, DE ő még mindig az a szétszórt, figyelmetlen, mozgékony kisfiú alapjában.
A pszichiáter megpróbálná, hogy gyógyszer nélkül csináljuk a tanévet... A tanítónő tavaly többször elmondta, hogy nincs módjában odafigyelni azokra a nehézségekre amelyekkel kisfiam állapota miatt nap mint nap küzd.
Ha nem írja fel rendesen a házifeladatot, dolgozatíráskor csak félig olvassa el a feladatot akkor mindezek olyan elbírálás alá estek mintha nem lenne a problémája és tőle is ugyanazok az elvárások.
Idén gyógyszer nélkül félek felerősödnek a problémák.
Magatartása enyhébb túlmozgást leszámítva rendben volt, tisztelettudó a tanárokkal.
"A tanítónő tavaly többször elmondta, hogy nincs módjában odafigyelni azokra a nehézségekre amelyekkel kisfiam állapota miatt nap mint nap küzd."
Ne haragudj, hogy így laikusként beleszólok, de biztos, hogy jó tanító néni kezében van a kisfiad? Egyébként szereti azt az iskolát?
Még nem érint a probléma, de 2 év múlva fog. Egy hiperaktív kisfiú ismerősünk van, és úgy tudom, nem szokták ilyen hamar abbahagyni. Legalábbis egyik napról a másikra nem fognak megszűnni a panaszok, de mint írtam, én még nem vagyok érintett.
A saját kisfiam iskolaválasztásának tekintetében elsősorban a tanítónéni személyét próbáljuk majd figyelembe venni, aki érti a problémát, és foglalkozik is vele.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!