Akinek problémásabb a gyereke az hogy oldja meg a nyaralást?
Sziasztok
Holnap megyek a lányommal ketten és a terhes nővéremmel nyaralni.
A problémám az hogy izgulok mert elég hisztis és iszonyat akaratos a lányom 26-hó.
Túlmozgó szinte egy percre sem ül le.
Pl azt sem tudom hogy hogyan fogunk ott elmenni ebédelni mivel ő ki nem várja a sort és ráadásul az asztalhoz sem ül le enni.
Nem érdekli az étel mert rossz evő így nagyon kevés mindent eszik meg.
Szóval foggalmam sincs hogy lesz
A másik hogy most jött meg a menzeszem és ugye magammal kell vinnem a gyereket a wc re mert nem hagyhatom a twsómra mert képes elszaladni ő meg ugye terhesen nem tud úgy utána szaladni.
Viszont ugye türelmetlen így foggalmam nincsen hogyan fogom elvégezni a dolgom hogy ne legyen belőle nagyon nagy hiszti.
Ti hogyan oldanátok meg ?
Kicsit tanácstalan vagyok mert eddig ugye ha voltunk ilyen helyen akkor az Apja velünk volt és segített de most nem tud jönni ezért csak magamra számíthatok úgymond.
Ilyenkor olyan rossz hogy ilyen kis hiperaktív a lányom.
Meg mindig azt kell csinálni amit ő akar mert ha nem akkor iszonyat hisztibe kezd és hempereg a Földön.
Ja a másik meg az hogy tudom mi az hogy SNI nem kell bemutatni.
Az én lányom is figyelemzavaros
Ezért mondtam hogy gyanítom hogy hiperaktív is.
Szóba ne nekem próbálj okoskodni
Pancsi 25!
Sosem válaszolok privát üzenetre. Köszönöm a velemenyed: van gyerekem, nem vagyok szuper anya és nem is könnyű eset a gyermek, ellenben nevelve van.
Kérdező!
1, Az öntörvényű gyereket is neveli a szülő. Vagy akkor nem jelent az se problémát, ha az on törvény szabopistike majd leonti csak úgy jókedvében a gyerekeket mondjuk egy pohár jeges colaval, csak mert öntörvényű?
2, Miután nem a pusztába készülsz, hanem emberek közé, illik tekintettel lenni a másikra. Ja persze, neked ez ismeretlen fogalom lehet, biztosan te is öntörvényű gyerek voltál.
Nem javasoltam semmi olyat, hogy üsd agyon, sőt, egyáltalán nem írtam olyat, hogy kezét kellene emelni rá. A nevelés nem verés, bár ezek szerint neked fogalmad nincs róla hogy mi.
Kapaszkodj meg: egyedülálló szülő is képes gyereket nevelni.
Mit jelent neked a nevelés szó?
Igen is nevelem.
Nincs ráhagyva semmi olyan amit nemszabad.
Nem én nem voltam öntörvényű gyerek.
Semmi olyan rosszat nem szokott csinálni csak hisztizni.
Ez akkor neveletlenség mert hisztis?
Vagy mert nem ül asztalhoz enni?
Örülök hogy egyeltalán eszik valamit.
Hű kedves utolsó nagyon jópofa vagy 👎
Nagyon csúnyát tudnék most írni.
Hát remélem engem meg az ilyen gerinctelen emberek kerülnek el nagy ívben.
Ha Ennyire a nevelésen jár az eszed kár hogy anyuci nem tanított téged jómodorra 😁
De hát ez van
Biztos nehéz eset voltál és nem tudott megnevelni
Nagyon szomorú
14-es neked köszönöm a normális választ.
Sajnos még nem nagyon beszél így nehezebben tudok vele szót érteni
Illetve sokszor nem figyel mert irtam hogy figyelemzavaros.
Sokszor nem érdekli amit mondok neki.
Mert ugye nem figyel.
Alapjába véve nem rossz gyerek csak hisztis.
Vannak nehezebb illetve könnyebb napok
Igen ez kőkemény dac korszak.
Mi sajnos nagyon beleestünk
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!