Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Problémás gyerekek » Tíz éves fiamat úgy neveltem...

Tíz éves fiamat úgy neveltem kicsi korától hogy ne verekedjen, ha valaki bántja szóljon elöbb nekem. Sajnos ezzel a gyerekek kihasználták úgy hogy megütötték és megfenyegették hogy ha szól otthon többet nem játszanak vele. Mit tegyek?

Figyelt kérdés
2008. szept. 3. 11:13
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
100%
Nekem nem derült ki, hogy nő vagy-e, de feltételezem...ha van férjed, bízd rá az ilyen tanácsokat! A gyerek védje meg magát! Ne legyen erőszakos, verekedős, de ha kell, csapjon oda, pláne, ha fiú! Anyu meg nagyon gáz, ha beleavatkozik...
2009. dec. 6. 23:04
 12/12 anonim ***** válasza:
100%
Verekedést nem kezdünk, de ha már benne van az ember, akkor nincs mit tenni, ütni kell. Vagy futni. De ha évekig ugyanoda jár még, akkor inkább ütni, különben bokszzsák lesz belőle. Tapasztalat.
2010. máj. 4. 15:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!