Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Problémás gyerekek » Kaphatun magasabb családi...

Kaphatun magasabb családi potlékot?

Figyelt kérdés
12 éves kislálnyom bepisil orvosnál voltunk de nem találtak semmit. itthon nagyon durván viselkedik akár mit kérdezünk tölle ö csak durván kiabálva tud válszolni, és ha valami problémája van akkor azt veréssel is kimutasa. volt olyan is hogy felnötnek is nekirontott, már többen monták hogy százalékoltassam le mert ez normális dolog hogy már szinte senki nem mer hozzá szolni a családbol.
2010. márc. 2. 05:12
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:

A lányodnak orvos kell, a helyi nevelési tanácsadóban van pchiologus. Gondolkoz el rajta mért viselkedik így, nincs a közvetlen családban valami komoly baj, nem lehet hogy valamelyik családtag zavarja a gyereket.

Komolyan mondom te vagy a gyerek anya viselkegy úgy és az ő érdekeit nézd.

[link]

[link]

2010. márc. 3. 21:04
 12/15 anonim ***** válasza:
100%
Ezért nem fogják leszázalékolni.Mondjuk az Nekem is fura miért nem az a kérdés hol gyógyitják meg a kislányomat?Nem az h kaphatok-e magasabb családit mert ugye attól nem fog meggyógyulni!!Én a kineziológiát ajánlom viselkedési zavarokra éjszakai bepisilésre egyik ismerősöm kisfiának is ez segitett!Sok sikert!
2010. márc. 5. 16:16
 13/15 anonim ***** válasza:
Én dúrvát fogok kérdezni... NEM MOLESZTÁLJA VALAKI VÉLETLENÜL? SZEXUÁLISAN?
2010. márc. 10. 13:04
 14/15 anonim ***** válasza:
40%
menj el dolgozni, ingyenelo....
2010. márc. 12. 19:49
 15/15 anonim ***** válasza:

Az, hogy 12 évesen bepisil, nyilván nem normális dolog, és egyértelmű, hogy a durva viselkedés ezzel összefügg. Ha jó a szülő-gyerek kapcsolat, akkor még a jövő héten megkeresnék szakembereket, akik tudnak segíteni, jól írták az előttem szólók. Nem csak lelki oka lehet a bepisilésnek, hormonális is. Csak erre nagyon kevesen gondolnak, mert először mindenki a lelki okokra gondol. Eléggé serdülőkorban van, ilyenkor nagyon változó a hangulatuk, lelkiállapotuk a gyerekeknek. Férkőzz a bizalmába, légy nyitott felé!

üdv. három gyerekes anyuka

2010. márc. 12. 22:35
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!