Zsani vagyok kérdése:
Figyma szűkület után fáj?
Figyelt kérdés
3 éves gyermekemnek leszműtét és kíváncsi lennék hogy csinálják és meddig fáj műtét után és mindent tudni akarok evvel kapcsolatban, köszi előre is2015. jún. 2. 11:37
1/3 anonim válasza:
Hát hogyne fájna. A műtéttel egy sebet ejtenek a gyerek egyik legérzékenyebb részén, ami pár hétig gyógyul (ez maga eleve kellemetlen), valamint a makkja is szabaddá kerül, ami szintén fájdalmasan érzékeny ebben a korban.
Ha nem akadályozza a pisilésben, semmi szükség ilyen korban megműteni.
2/3 A kérdező kommentje:
Köszi szépen hogy irtál, hát műtét elött én huztam le neki nagy nehezen sikerült, szóval meg usztuk a beavatkozást, miutan sikerült meg szüntetni a szűkületet kiderült hogy letapadás is van, de azóta javult az is még nem tökéletes de látom hogy idővel jó lesz szerintem, a doki azt mondta akkor van gond ha 8 éves koráig nem változik
2015. okt. 27. 08:32
3/3 anonim válasza:
Örülök, hogy minden úgy tűnik rendben megy :) Az évekkel kapcsolatban mindenki mond valamit (3, 5, 8, 10, 12... van itt minden), hogy mikortól probléma, vagy mikortól nem lehet műtét nélkül megoldani a dolgot – igazából meg úgy tűnik, hogy sokan felnőttként is teljesen problémamentesen elvannak fitymaszűkülettel, és van aki harminc-sok évesen áll neki nyújtani a szűkületét és sikerrel jár. Szóval nem fekete-fehér a dolog.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!