Valakinek hasonló? Fitymaszükület, többi lent
Szerintem ne huzgasd nehogy meg a vegen gond legyen belolle. Ha ugy latod, hogy nagyobb es attol felsz, hogy gyuladt mutasd meg inkabb a dokinak. Itt nagyon megszoktak oszlani a velemnyek ilyen teren.
Szerintem ha gyuladt volt neki a kukija es most gyogyulo felben van akkor ne huzogasd. Ha eseteleg kaki kerul a kukijahoz (ami pelusos babaknal elofordul) akkor sokkal jobb ha a bore le van tapadva mert a kakival felkerulhet nagyon konnyen az E-coli bakterium olyan helyekre ahova nem kene... ami csunya fertozest okozhat. Szerintem ne nyulj hozza csak kenegesd. De ez csakis az en szemelyes velemenyem. Inkabb kerdezz meg egy dokit.
Hat a teljes korulmeteles azert kicsit se civilizalt.... nekem pl hatalmas karokat okozott, a nemi eletem az kb nulla amiatt, mert az orvos elhitette a szuleimmel, hogy "ez a legjobb megoldas".
2014 van, igenis van mas megoldas! Keresni kell normalis orvost!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!