Baj ha a 2éves lányom még mindig minden játékot a szájába vesz?
Figyelt kérdés
Sziasztok
Szerintetek probléma ha a 2évesem még mindig mindent a szájába vesz?
+most elkezdte hogy ki is lógatja a nyelvét sokat.
Hogy szoktassam le?
Szerintetek ez baj?
#játék #Szájába veszi a
2015. máj. 23. 09:33
1/2 anonim válasza:
Szerintem egyáltalán nincs ezzel probléma. A játékokon nem hiába van ott esetenként a 0-3 éves korig tilos jelzés a lenyelhető apró részek miatt. Én olyanról is tudok, hogy babaként egy kisgyerek alig vette a szájába a dolgokat, 2 éves kora előtt szokott rá, de később abba is hagyta. Elég, ha mindig mondod, hogy ne vegye a szájába csak az ennivalót és a nyelvét ne nyújtogassa,mert nem szép és belerepülnek a bogarak és megcsípik ;)
2/2 anonim válasza:
Nekem is sokáig mindent a szájába vett a kislányom, most már lassan iskoláskorba lép, egypár éve áttért a szagolgatásra :) ami azért fura, mert aki látja, sokszor azt hiszi, hogy a szájába veszi az adott dolgot, pedig csak szagolgatja (műanyag pónit, új cipőt, filctollat, akármit, bármit) Szerintem nincs ezzel baj.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!