Lehet olyan, hogy egy anyukát teljesen tönkretesznek idegileg a kicsi gyerekei?
Köszönöm a kedves válaszokat! Az a legnagyobb baj per pillanat, hogy hetek óta itthon van mind a három, mert hol ez beteg, hol az, hol épp mindegyik... A legkisebbel még itthon lennék pár hónapig egyébként is.
Biztos voltam benne, hogy jön majd az is, hogy nevelés meg minek a kis korkülönbség... Érdekes ez, mert mondták már azt is, hogy engedjek meg nekik több mindent, majd akkor nem lesznek ilyen kibírhatatlanok, dehogynem... A saját nagyapjuk nem szívesen vállalja el mindhármat egyszerre, ezért nagyon kevés lehetőségem van a csendre meg a nyugalomra. A férjem segít, ahogy a beosztása engedi, de van, hogy hetekig alig találkozunk ébren. Amióta ovisok, azóta egyre hangosabbak meg vadabbak, nyilván ott csak így lehet érvényesülni, előtte nem voltak ennyire vaddisznók, meg hát amikor oviban vannak, nem tudják nekem ennyire kibontakoztatni a sok "okosságot", ami ragad rájuk. Már előre félek a nyári szünettől, amikor muszáj lesz itthon lenniük :(.
Igen, lehet. Segítség nélkül, az örökös gyerek sírásba, verekedésbe, a mindennapok sivárságába bele lehet zakkanni :(
Én is ismertem olyat, aki a pszichiátriára került.
Igen, bele lehet fáradni.
Nálunk is 3 kicsi van, 6,5 a legnagyobb. Sokszor én is azt érzem, hogy kész vagyok, elegem van, kifutnék a világból.
Nálunk az vált be, hogy a 2 nagyobb gyerek megy anyukámékhoz a kicsi pedig anyósékhoz, és így ki tudunk kapcsolódni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!