Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Problémás gyerekek » Lehet olyan, hogy egy anyukát...

Lehet olyan, hogy egy anyukát teljesen tönkretesznek idegileg a kicsi gyerekei?

Figyelt kérdés
Már a jelenlétük is idegesít, oda jutottunk. Állandó visítás kiabálás verekedés rendetlenség értetlenség szemtelenség. Legszívesebben itt hagynám őket a francba :(.
2015. máj. 7. 10:08
1 2
 11/18 A kérdező kommentje:

Köszönöm a kedves válaszokat! Az a legnagyobb baj per pillanat, hogy hetek óta itthon van mind a három, mert hol ez beteg, hol az, hol épp mindegyik... A legkisebbel még itthon lennék pár hónapig egyébként is.

Biztos voltam benne, hogy jön majd az is, hogy nevelés meg minek a kis korkülönbség... Érdekes ez, mert mondták már azt is, hogy engedjek meg nekik több mindent, majd akkor nem lesznek ilyen kibírhatatlanok, dehogynem... A saját nagyapjuk nem szívesen vállalja el mindhármat egyszerre, ezért nagyon kevés lehetőségem van a csendre meg a nyugalomra. A férjem segít, ahogy a beosztása engedi, de van, hogy hetekig alig találkozunk ébren. Amióta ovisok, azóta egyre hangosabbak meg vadabbak, nyilván ott csak így lehet érvényesülni, előtte nem voltak ennyire vaddisznók, meg hát amikor oviban vannak, nem tudják nekem ennyire kibontakoztatni a sok "okosságot", ami ragad rájuk. Már előre félek a nyári szünettől, amikor muszáj lesz itthon lenniük :(.

2015. máj. 7. 12:45
 12/18 anonim ***** válasza:
100%
legyél erélyes, mert ha látják, hogy hiába mondod, nem teszel semmit, tojnak rád
2015. máj. 7. 12:50
 13/18 anonim ***** válasza:
87%

Igen, lehet. Segítség nélkül, az örökös gyerek sírásba, verekedésbe, a mindennapok sivárságába bele lehet zakkanni :(

Én is ismertem olyat, aki a pszichiátriára került.

2015. máj. 7. 13:02
 14/18 anonim ***** válasza:
100%

Igen, bele lehet fáradni.

Nálunk is 3 kicsi van, 6,5 a legnagyobb. Sokszor én is azt érzem, hogy kész vagyok, elegem van, kifutnék a világból.

Nálunk az vált be, hogy a 2 nagyobb gyerek megy anyukámékhoz a kicsi pedig anyósékhoz, és így ki tudunk kapcsolódni.

2015. máj. 7. 13:21
 15/18 anonim ***** válasza:
82%
Hát csajok le a kalappal aki 3-mat nevel.Nekem még az egy gyerkőcöm is nagyon sok néha.Imádom,de akkor is ki tud borítani.Pláne három...
2015. máj. 7. 13:27
 16/18 anonim ***** válasza:
100%

Hogyne lehetne!

[link]

2015. máj. 8. 09:07
 17/18 anonim ***** válasza:
100%
Engem is tönkretesz idegileg a kettő gyerek +1(a férjem). Én azt utálom hogy úgy érzem a világon senki nem ért meg engem. 3 és 1,5 éves ördögien eleven lányaim vannak. Én elkezdtem orbáncfű teát (hangulatjavító) inni és pár hete nagyobb kedvvel indulok a mindennapoknak. Amilyenek az én lányaim itthon szerintem nincs az az ember aki nem zakkanna bele. Ha kint vagyunk jobb a helyzet, úgyhogy sokat jövünk-megyünk. Én nagyon megértelek kedves kérdező. Pl szerintem a férjem ezt 2 napig nem bírná csinálni...persze mindig mondja hogy ne legyek elégedetlen meg nyűgös...meg menjek el kiszellőztetni a fejem. Csak az a baj hogy a házimunkát senki nem csinálja meg helyettem. Nincs időm egyedül csavarogni.
2015. máj. 12. 14:44
 18/18 anonim ***** válasza:
Regen voltak bentlakasos ovodak, bolcsodek ahol hetvegen vittek csak haza a szulok a gyerekeket. Ha van ra mod en beadnam oket. volt egy ismerosom ott meg szerencsetlenebb volt a helyzet mert 1 ev korkulonbseggel 2-2 ikergyerekei szulettek. a no amikor 3 evesek voltak a kisebbek olyan idegosszeroppanast kapott hogy 3 honapig apoltak a pszichiatrian. kijott , egy ev mulva otthagyta a ferjet meg mind a 4 gyereket. es azt hiszem jol is tette, mert amikor az anyja (a nagymama) konyorgott hogy ne hagyja el a csaladot akkor egyszeruen azt valaszolta hogy mindenki erdekeben jobb ha elmegy nehogy egy rossz pillanataban megolje a gyerekeket. Nehany evvel kesobb talalkoztam vele, nem latogatta a gyerekeket egyaltalan azt mondta nem szereti oket mert tonkretettek az egeszseget. a nagymama meg az apa neveltek oket, aztan a nagyi is meghalt utana nem tudom mi tortent veluk elkoltoztek a kornyekrol. sajnaltam az apat egy buskomor ember volt soha nem lattam meg mosolyogni sem. egyetlen gyerek se eri meg hogy az anya ramenjen teljesen, akkor mar jobb orokbe adni oket ugyis sokan varnak gyerekre.
2016. júl. 7. 16:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!