Zslumi kérdése:
Holnap születik meg a kisbabám, ajakhasadekos. Mire számíthatok?
Figyelt kérdés
2015. febr. 10. 14:21
1/10 anonim válasza:
Ezt hogy érted ? Szerintem manapság már símán korígálható nem lesz semmi baj. Próblémamentes szülést :)
2/10 anonim válasza:
Biztos minden rendben lesz.Az etetéssel lehetnek gondok,de az is menni fog!!!
3/10 A kérdező kommentje:
Hat pl. Mennyivel lessz másabb mint a többi kisbaba?ugymond a kinézete?fog neki fájni?es mikor fogjak megműteni?halottam hogy egy vasdarab öt tesznek neki potlaskent
2015. febr. 10. 15:27
4/10 anonim válasza:
Hogyhogy nem kérdezted meg erről a szülészorvost vagy a gyerekorvost? A gyereknek nem fáj. Ha a google-be beírod hogy ajakhasadék millió egy képet fog kidobni. Ez nem egy vészes dolog. Egy jó plasztikai sebész úgy eltünteti, hogy szinte nem is fog látszani.
5/10 A kérdező kommentje:
Olvastam róla sokat meg képeket is néztem......... De holnap kiderül minden
2015. febr. 10. 16:39
6/10 anonim válasza:
Az orvossal mindent meg kellett volna beszélni.
Konzultálj a gyerekorvossal, hogy kit ajánl, aztán vedd fel vele a kapcsolatot.
Manapság szépen korrigálható. Ne félj kérdezni, mert az adja a legkorrektebb választ, aki múteni fogja.
7/10 anonim válasza:
Kérdezz,kérdezz,kérdezz.Mindegyik orvostól,védőnőtől,csecsemős nővértől.Ne félj kérdezni,ez a gyereked és a saját érdeked is.Ha csak ajakhasadék,azt simán korrigálják műtéttel,de addig az etetés nehezebb lesz.
8/10 anonim válasza:
Kedves kérdező! minden rendben ment?Kérlek írj magatokról
Minden jót!
9/10 A kérdező kommentje:
koszonjuk jolvagyunk.19naposak vagyunk. hat csak ajakhasadeka van mas baja nincs. rendesen eszik,nincs vele gond a cumit is elvette hamar. 2honaposan megyunk mutetre ott derul ki hogy meg kell e menni tobbre,mert a vedonom azt mondja lehet csak ez az egy lessz neki.csaszarral szultem 24ora szendvedes utan.hazaengedtek 4nap utan es vissza is kellet mennem mert fojt a sebem.most szerdan engedtek haza ugy hogy luk van a hasamon,es minden masnap jarnom kell sebkezelesre. nagyon nem vilagositottak fel rola csak annyit mondtak hogy husevo bakterium tamadta meg a hasam. en nem lattam meg a sebet de szerintem jobb is igy. kepet nem tudok ide kuldeni de ha valakinek kell akkor szivesen kuldok facebookon vagy emailban.koszonom a valaszaitokat.
2015. márc. 2. 14:56
10/10 anonim válasza:
gratulálok mihamarabbi jobbulást neked.. a picinek boldog hosszú életet..Első voltam :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!