Erre hogyan reagáljak? Szerintetek mit kéne tenni?
Ha a kislányomnak valami olyasmit kell csinálnia amihez nincs kedve, vagy olyasmit enni ami nem épp a kedvence, akkor rögtön vécére kell mennie.
Csak a tegnap esti rendrakásnál (15percnyi meló) egy óra alatt hétszer kéreckedett ki.
Egyértelműen nem kell neki, nincs felfázva, alig pár cseppet erőszakol ki magából.
Négy éves.
Nem engedem, de így is addig húzza mint a rétestésztát.
Képes negyed órát vergődni a témán..
Három hete tart a dolog. Pont három hete pénteken kezdte, megkérdeztem, fáj-e neki, persze igen volt a válasz. Hétfőn elvittem orvoshoz ott ugye kiderült, hogy semmi baj nincs.
Az oviban az öltözködést akarja így elhúzni, a csoportban az óvónőkkel nem.
Én engedném, csak megemlíteném, hogy sajnos annyival rövidebbet mesélek (pl. az esti elpakolásnál), amennyivel később lesz kész.
És ha kell, másnap előbb is kezdenénk az elpakolást, hiszen a pisilés időt hozzá kell számítani, mert az esti mesét nem szeretném rendszeresen elhagyni.
Valamelyik óvónénitől szerintem nyugodtan kérj tanácsot.
:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!