Ötlet? Mit lehet tenni egy 8 éves kisfiúval aki nem érti meg a NEM és a ne csináld ezt fogalmakat
A párom öccse iszonyatosan neveletlen egy gyermek. Talán az lehet az oka h az apja cigány? ? Ez mennyire befojásolja szerintetek a viselkedést? ? Leget h sztereotípia de en ug gondolom annyira nem. A párom aki magyar apától van teljesen illemtudó es semmi különös magatartásbeli probléma nemakadt vele gyermekkorában,ezzel ellwntétben az öccse megállás nélkül káromkodik, mindent összetör csapkod a kutyát rugdossa mindent elvwsz anelkül h figyelembe vwnné hogy az másé. Az anyuka szerint még csak gyerek és eleven.,de sokan gondoljuk úgy hogy ez más nem elevenség.
Már próbáltam a kisfiúval beszélgetni h nem illik így viselkedni mega lányok sem szeretik ezt meg stb stb de az ő válasza csak annyi h ilyennek születtem. Bár még szerencsésnek mondhatommagam mert rám fogjuk rá hogy hallgat de amint megjön az anya rögtön egy állattá válik es senkire nem hallgat.
Az ember vereben van az, ami.
Nem biztos, hogy azert ilyen 100%-ban, mert cigany.
A neveles is fontos, foleg gyerekkorban.
Ismerek olyan ciganylanyt, aki illemtudo, onkentes tobb szervezetnel es peldamutatoan el.
De az o csaladja anno kiszakadt a kozegbol es mas utra tertek.
Az hogy valaki káromkodik-e, az nincs a vérében.
Más most a családi felállás, idősebb az anya, más viszonyban van ennek a gyereknek az apjával, mint a többiével volt, az apa más példát mutat (nem a vére miatt, hanem mert ő egy másik ember), a gyerekkel szemben mások az elvárások, esetleg már a környezete is leírta, hiszen "a vérében van". Egy kisgyerek alapesetben azt akarja, hogy szeressék, elfogadják, büszkék legyenek rá, stb. De ha elhiszi, hogy ő rossz, akkor úgy is fog viselkedni, amit várnak tőle, mint ez a kisfiú, aki meg is mondta neked, mit tart magáról: Ilyennek születtem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!