Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Problémás gyerekek » Milyen szakorvoshoz kell...

Milyen szakorvoshoz kell fordulni ha nem rág a gyerekem? Engem aggaszt, a házi gyermekorvos meg csak hümmög a dologra hónapok óta.

Figyelt kérdés
28 hónapos szóval már majdnem 2 és fél éves, és sose rágta az ételt és most sem.Mást rág, csak a kaját nem.
2010. febr. 5. 12:36
1 2 3
 21/28 anonim ***** válasza:

Az en kisfiam is kb annyi idös mint a tied es nem nagyon beszel, en is aggodos vagyok es utana jartam miert nem, meg raer 3 eves koraig ugyan, de abban az esetben ha ez a beszedertessel vagy "szaj hibakkal" jar eggyütt(pl ragas hiany, artikulalatlan hang adas, nyal folyas allandoan, nem tudja kinyitni rendesen a szajat vagy becsukni stb stb) akkor erdemes elvinni tenyleg orvoshoz.

Ha pedig azt mondja az orvos hogy nincs baj akkor adjal neki nagy falatokat, jo nagy falatokat amit nem tud lenyelni egyben igy ra lesz kenyszerülve a ragasra. En ezt csinaltam 1 evesen a fiammal, mert csak nyelt mint kacsa a nokedlit, elöször meglepödött es nezett meg egy ket falatot kiköpött de aztan belejött es most mar a kis falatokat is ugyanugy megragja 32szer.

2010. febr. 18. 02:59
 22/28 anonim ***** válasza:
Nem lehet hogy valami állkapocs-probléma? Ízületi esetleg?
2010. márc. 28. 14:50
 23/28 anonim ***** válasza:

Szia!

Bocs, hogy nem választ írok, csak nálunk ugyan ez a probléma, és érdeklődnék, megoldódott-e azóta a helyzet?

Hol segítettek és hogyan?

Előre is köszi!

2011. nov. 16. 16:25
 24/28 anonim válasza:
Érdeklődni szeretnék, hogy mi lett a "történet" vége? Mikorra tanult meg rágni? Az én kisfiam 2 éves lesz és nem rág :(
2014. máj. 18. 19:59
 25/28 zafír79 válasza:

Szia!

Látom, hogy nagyon régi a bejegyzésed, de pont ezért remélem, hogy a problémádra végül sikerült megoldást találni. Én, illetve a kisfiam ugyanabban a helyzetben vagyunk, mint Te, és a segítségedet kérem, hogy milyen megoldásra leltetek? A Te bejegyzésed miatt regisztráltam ide, így nagyon várom a válaszod. Előre is köszi. üdv: Kriszta

2015. nov. 19. 15:56
 26/28 anonim ***** válasza:

Sziasztok! Tudom, hogy régi a bejegyzés, de érdekelne, hogy mikor és hogyan oldódott meg nálatok a probléma, kedves Anyukák?

Fiam 15 hónapos, extrém refluxos. Csak pépeset eszik még mindig...

Köszi előre is a válaszokat!

2017. nov. 3. 10:49
 27/28 anonim ***** válasza:

Szia tudom tègen irtad ki de nekem most 3 èves a fiam s nem ràg se harap s autizmus diagnòzist kaptunk.Megèrdeklődni szeretnèm hogy alskult nàlatok s mi segitett vègül

Köszönöm szépen

2023. nov. 30. 04:43
 28/28 anonim ***** válasza:

Szia!

Mi lett a vége?

márc. 2. 13:33
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!