Figymaszűkület gyereknél?
Meg ne engedj hasonlókat!!!!
A fitymaszűkületet, ha az nem sejtes letapadás, urológus szakorvosnak, steril környezetben kell megoperálni.
A kisfiúk kukiját másfél éves kortól kezdve érdemes az esti fürdővízben húzogatni, mozgatni minden este, így majd fokozatosan szépen hónapok alatt feljön a makkra a bőr.
Semmi szükség nincsen erőszakos beavatkozásra, a nagyobbik fiamnak 4 éves korára szabadult fel teljesen és körkörösen a fityma bőre.
két kisfiú anyukája
Csatlakozom az előttem szólóhoz!!!
Semmi ilyet el ne higyj!!!!
Rendelőben, anyám, nem is hallottam még ilyet! Egyébként ha ezt neked az orvos vagy védőnő mondta, én a helyedben az Egészségbiztosítási Felügyeletnél tennék bejelentést.....
A honlapjuk, ha kell:
Sajnos Győrben is így csinálják. Rendelőben. Érzéstelenítés aztán bőr hátra és szevasz.
Ez szerencsére nem az én fiammal csinálták. Sajnos nemkünk is mennünk kell urológushoz, mert 1,5 éves koráig szépen feljött, mivel 1-2 hónapos korától minden pelenkázáskor alaposan tisztogattam neki, viszont úgy kb 4 éves korában már nehezen ment a dolog, mert nem nagyon engedte és már csak úgy sikerült, ha lefogtam. Tudom, ezt nem kellett volna, de mivel begyulladt neki le kellett valahogy kezelni. Azóta sajnos le is tapadt újra. Most 6 éves és úgy próbáljuk, hogy ő húzza rajta. Hát nem egy könnyű eset a srác.
Szia!
Nagyobbik fiamnál szépen huzogatuk négy hónapos korától, ahogy tanácsoltál. Két évesen egy doki bácsi megnézte, azt mondta ez nem jó. Érzéstelenítés, majd szépen finoman hátra tolta a bőrt. Szépen helyre jött, ma is minden oké. A kicsi fiam nyolc hós. Neki most csinálta ugyan ezt, ugyan az a doki, mert annyira szűk volt, hogy begyulladt. Ez négy napja történt és teljessen rendbejött neki, elmúlt a gyulladás, és észre sem veszi ha felhúzúk neki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!