Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Problémás gyerekek » Ti szoktatök az elsős/másodiko...

Ti szoktatök az elsős/másodikos gyermeketekkel együtt tanulni?

Figyelt kérdés
Egy barátnőm kisfia most kezdte az iskolát. Ott panaszkodnak rá, hogy nem vesz részt az órákon, nem figyel. Otthon az anyukának "nyűg", hogy le kell vele ülni tanulni, elvárás, hogy a gyerek önállóan írja meg a leckéjét. Ez normális?

2014. dec. 19. 07:32
1 2 3
 21/21 anonim ***** válasza:
Nem azért vállaltunk gyereket, hogy ne foglalkozzunk vele "majd az élet felneveli". Egyelőre még csak óvodás, de logopédushoz jár, és mindig van házi feladat, általában olyasmi, amit általános iskolásoknak szoktak feladni. Természetes, hogy tanulunk és gyakorolunk együtt. Nekem általános iskolában elég volt, ha órán figyeltem, aztán délután tanulószobán még egyszer átnéztem, megcsináltam a házi feladatot, otthon már nem kellett tanulnom. De ha a fiamnak szüksége lesz a segítségre, ott leszek neki(ha éppen otthon vagyok, mert több műszakban dolgozom). Nehezítésnek az anyja nem tud magyarul, ezért nem sokat tud ebben segíteni.
2015. jún. 8. 12:25
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!