Szerintetek mit csináljak ha gyerekem nem képes fel venni a börkabátot amit tegnap vettem neki?
nagyon drága volt és nem képes fel venni de pedig jo áll neki és az mondja hogy ha ebbe el megy sulia akkor kicsufolják de nem rossz kabát
jo persze hosszu börkabát és téli meg bundás
de itthon fel veszi a sulia csak vékony kabit vesz fel
Kedves Szülő Társak ! Ha nem is elvtársak :-) Ki nekünk a gyerekünk az istenünk? Mi az ,hogy ez se meg az sem tetszik?
Utána a tanulás nem tetszik,azután a munka nem tetszik,és az élet maga nem tetszik,mert milyen jó a vagány cuccokban pózoló "menő-manók" élete,sztárocskák klónjaivá válnak,és higgyétek el nem lesznek tőle boldogok...Magyarország vezető "hülye" ezen a területen.Ha szereted te neveld ,ne a tv reklám mondja meg neki mi áll jól...gagyi világban is lehet tartásuk,tartásunk.
De konyorgom miért vásárolsz a gyereknek a gyerek nélkül? A férjednek is te vásárolod a ruháit úgy, hogy ő nincs ott?
Amúgy kézenfogod, visszamentek a boltba a kabáttal, megmondod, hogy 1 percet se hordta, de nagyon szívesen levásárolnátok itt és most az árát egy másikra, ami tetszik.
Kétlem, hogy ne engednék.
A 14.32-től kérdezem, hogy te felveszed azt a ruhát cipőt ami neked egyáltalán nem tetszik, mert én nem, ha nem érzem benne jól magam, ha úgy érzem nem az én stílusom nekem bárki mondhatja, hogy jól áll akkor sem húzom fel soha. Akkor hogy várhatnám el a gyerekemtől hogy abba járjon ami nem az ő ízlése, nem a reklám vagy a haverok miatt, egyszerűen nem tetszik neki valami akkor nem veszem meg. Neki is lehet saját ízlése.
Kedves kérdező sajnálom hogy így jártál, de a legjobb ha megpróbálod kicserélni vagy eladni valakinek. Tudjuk hogy jót akartál a fiadnak, de legközelebb ő is kell hozzá.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!