Autista a kislányom?
ezekből semmi nem utal arra, hogy autista. Ezt meg honnan veszed? csinál mást is? könyörgöm,még csak 14 hónapos, más a fejét a parkettába veri, hát ez játék nekik.
manapság divat az, hogy autista a gyerekünk?
komolyan, ez tök buta kérdés
Dehogy autista.
Fiam 20 hós, 15 hós korában ő is ilyet csinált... A kanapét fejelgette, a szekrény és a fal előtt ült és hátrafele verte bele a fejét és nevetett, játékkal ütötte a fejét.
Utána olvastam és kérdeztem is a dokinál, tök normális jelenség ebben a korban.
Ja igen. Szelektív a hallásuk is, a nevüket és azt h nem szabad, nem igazán hallják meg.
Egyébként meg vannak nem egyszerű dolgaik a gyerekeknek, nem kell attól tartani rögtön h vmi bajuk van . :)
Az én fiam autista és igen, csinálta ezt a fejcsapkodást és a nevére sem nagyon figyelt oda. Viszont ezek mellett rengeteg más tünetünk is volt, ami jellegzetes autizmusban.
Ha csak ennyi a "furcsasága", akkor nincs miért aggódnod!
hihetetlen hogy 1-2 furcsának tűnő dolog és az emberek máris ezt kérdezik. A "fejcsapkodás" még csak nem is tünet, rengeteg normális gyerek játszik ezzel, és 14 hónaposan még rengeteg normális gyerek van aki nem mindig figyel a nevére. Sőt, még később is előfordulhat. Nyugodj meg, semmi különös nincs ezekben.
De 14 hónaposan még nem is tudnád kivizsgáltatni, ugyanis 2 éves kortól megállapítható, olyankor is van hogy csak gyanút mondanak ki.
Az első pedig nem írt hülyeséget, hiába pontoztad le. :)
Ha gyanakszol, vizsgáltasd ki, de ebből a minimális információból itt senki nem fogja neked azt mondani, hogy autista, vagy nem az. A gyerekek szoktak fura dolgokat csinálni és gyakran figyelmetlenek.
Gyógypedagógus
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!