A lányom kikészíti a barátnőmet a szeretetével, mit tegyek?
Hű, fogós kérdést tettél fel. Nem vagyok szülő, sőt, még messze vagyok így 18 évesen ettől, de igyekszem hasznos választ adni: próbáld meg valahogy finoman előhozni a családi kapcsolatok témát, ha lerajzolja a családját, és a barátnőd rajta van, kérdezz rá a miértjére, hogyanjára, kérdezd meg, hogy tudja-e, mitől lesz valaki az ember szülője, beszélgess vele arról, mi a különbség a család és a barátság fogalma között; és nem akarok rosszindulatúnak tűnni, de gondolom, elgondolkoztál azon, miért őt tartja az "új anyukájának". Nincs köztetek túl nagy korkülönbség esetleg?
Remélem, egy kicsit tudtam segíteni, azért biztos, hogy közelebb vagyok a "gyerekséghez", mint te :)
Igen, ez a gond, részéről nincs kötődés, amiért nyilván nem lehet hibáztatni.
A lányom pedig azért érez így, mert édesanyámon kívül nem volt még felnőtt nő az életében, a feleségemre pedig nem emlékezhet. Mindkettőjüket teljesen meg lehet érteni, ez a baj. A párom nem szeretne anyja helyett anyja lenni, a lányom pedig nem tehet az érzéseiről.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!