Öt éves fiam nagyon csúnyán beszél. Mit tehetnék?
Figyelt kérdés
Ma már úgy jött haza az oviból, hogy a páromnak azt mondta, hogy "edd meg a f@*t" meg ilyenek. Rászóltam, hogy hagyja abba mire én is "kaptam" tőle. Párom teljesen ki van akadva. Mit tanácsoltok?2014. ápr. 4. 20:36
1/27 anonim válasza:
Megmondani, hogy így nem szabad beszélnie, ez csúnya és kitől tanulta. Ha elmondta eléggé "felelősségre vonnám" a gyerek szüleit. Férfi vagyok és bár birka türelmű, ezt nem bírom...
2/27 A kérdező kommentje:
Mondtam neki, hogy nem szabad így beszélnie erre le ri*@ncozott.
2014. ápr. 4. 20:45
3/27 anonim válasza:
ez nem egyik napról a másikra jön. Amikor elkezdett kevésbé csúnyán beszélni a mainál, na, akkor kellett volna helyre tenni.
4/27 anonim válasza:
Most le leszek pontozva, de ilyenkor jót tesz egy pofon.
5/27 anonim válasza:
vagy Ti beszéltek így és akkor ez a természetes neki vagy az oviban egyéb közösségben, ahová jár, akkor pedig el lehet neki magyarázni, hogy ezek csúnya szavak, nem használjuk őket, ha eddig foglalkoztatok vele, törődtetek vele, akkor ezt simán meg fogja érteni, el fogja fogadni és nem fogja használni
6/27 anonim válasza:
elmgyarázták neki....erre lerib.ancozta az anyját...én nem magyaráznám ezt tovább, hanem szépen szájon vágnám.
7/27 anonim válasza:
kérdezd meg tőle, hogy tisztában van-e ezen szavak jelentésével? egész biztosan nemmel fog válaszolni, akkor te pedig szépen elmagyarázod neki, persze, szépen, normálisan
én így lettem leszoktatva a káromkodásról :)
8/27 anonim válasza:
Ha lenne gyerekem, és ilyet mondana nekem, vagy az anyjának, olyan pofont kapna, hogy egy életre megemlegetné.
Egy pofonba nem fog belehalni, viszont helyrezökken. Ha sír, hát sír. Eddig senki nem halt bele.
9/27 anonim válasza:
Változnak az idők...
Amikor én annak idején rossz voltam, kaptam két atyait, és megtanultam belőle hogy mit szabad, s mit nem. Hol mertünk volna akkoriban ilyet mondani egy szülőre... ilyenkor látszik, hogy a gyermeked bizony rossz nevelést kapott.
10/27 anonim válasza:
Lerib**cozott, és te erre mit tettél? Ráhagytad? Abban a pillanatban büntetést kellene ilyenkor kiszabni neki. És persze tisztázni, hogy otthon ilyen szavaknak nincs helye.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!