Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Problémás gyerekek » A lányom elégette a feleségem...

A lányom elégette a feleségem fényképeit, mit tegyek?

Figyelt kérdés
Soha nem büntettem, nem érdemelte ki eddig. Ilyet még nem csinált. Szeretné, ha új párt találnék. Volt már egy kérdésem, akkor még csak kerítőnősködött. Megfogadtam a beszélgetésre vonatkozó tanácsokat, de nem segítettek és most nagyon messzire ment. Megkapta élete első pofonját. Nem tarozik a nevelési módszereim közé, de most kiérdemelte.
2014. febr. 28. 15:23
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
100%
biztos hogy elégette? láttad a hamut? az égett képeket? nem lehet hogy eldugta valahova? ha 100% az égetés ezt azért én is durva húzásnak tartom tőle, DE! a lányod úgy döntött, hogy durva módon próbálja a tudtodra adni, hogy itt az ideje, hogy élj!!! persze szép tőled hogy a feleségedet "nem akarod megcsalni" de ennek véget kell vetni... és a lányod csak és kizárólag jót akar neked!!! szerinted a feleséged mit szeretne??? hogy egyedül magányosan öregedj meg??? nem azt hogy végre boldog legyél??? keress fel egy pszichológust, aki segít neked a gyász feldolgozásában, akivel megbeszélheted, miért nem tudsz tovább lépni, akinek elmondhatod minden érzésed, aki segít feldolgozni, megtanítani neked tovább lépni... mert tovább KELL lépned! Minden embernek joga van a boldogsághoz! NEKED IS! Hidd el egy szakember sokat tudna segíteni neked, ha már a lányod minden tervével befuccsolt nálad :)
2014. febr. 28. 16:55
 12/24 A kérdező kommentje:
Nem ez volt a kérdés, hanem a büntetés módja.
2014. febr. 28. 16:59
 13/24 anonim ***** válasza:
100%
akkor a büntetésre válaszolva.. gondolom hirtelen felindulásból tetted... és amint látom mivel feltetted a kérdést már meg is bántad... az ember néha meggondolatlanul cselekszik... nem mondom, hogy ezért ez járt volna neki, de ismerve a történetedet, az érzéseidet, nem csodálkozom hogy ez volt az első reakciód... de nem helyeslem...
2014. febr. 28. 17:12
 14/24 anonim ***** válasza:

Már elnézést, de tényleg nem ártana barátnő után nézned. 12 év egyedül bárkinek az agyára menne. Öreg korodra mit csinálsz, a lányod nyakán fogsz lógni, mert egyedül leszel és magányos? Lehet hogy neked nem tűnik fel, de neki igen hogy valami nincs rendben...

Az beletartozik a monogámiába, hogy a társad halála után új párt keresel. Ez nem erkölcstelen, vagy megcsalás.

Lehet neki meg ez nem tartozott a módszerei közé, de te sem hallgattál rá...

2014. febr. 28. 17:44
 15/24 anonim ***** válasza:
100%

Emlékszem a történetetekre.

Annyira ellenkezel, pedig csak jót akart a lányod. Mondjuk nem épp jó módszert választott, szerintem valahol jogos volt a büntetés, még ha nem is a pofon a leghelyénvalóbb ilyenkor.

Mondtad már neki, hogy ha nem fejezi be, a jó kapcsolatotok láthatja kárát?

Nem tudom, mintha az az érzésem lenne, hogy bűntudatból nem keresel magadnak új párt. Megvonsz magadtól valamit. Te beszéltél már pszichológussal. Tudom, bocs, hogy nem ez volt a kérdés, de a sztorihoz tartozik ez is. Korábban is írtam már, hogy biztosan nem rosszat akar a lányod. Talán látja is rajtad, hogy nem érzed magad jól a bőrödben. Talán mindkettőtöknek változni kéne picit, te megpróbálhatnál nyitni, még ha nem is párkapcsolat, de az embernek kellenek a társas kapcsolatok, barátok. A lányod meg igazán békén hagyhatna ezzel, mert minél inkább erőszakoskodik, annál nagyobb ellenállást fog kiváltani.

2014. febr. 28. 18:09
 16/24 anonim ***** válasza:
23%
Én is elégetném a neki fontos emlékeket, aztán megnézném ő mit tenne.
2014. febr. 28. 18:10
 17/24 A kérdező kommentje:
Nem érzem azt, hogy problémám lenne az egyéb emberi kapcsolatokkal. Csak az új szerelemtől zárkózom el.
2014. febr. 28. 18:22
 18/24 piroska és a farkas ***** válasza:
100%
Szerintem az egy dolog, hogy azt akarja, hogy boldog legyél, az meg egy másik, hogy nem éti meg, hogy mit tehet ezért és mit nem, mit erőszakolhat ki és mit nem...Én teljesen megértem a pofont, akkor is, ha megbántad. Mint kívülálló, nagyon ajnálom azt amiben vagy, és megértem,mert anyukám közel 30 éve özvegyült meg és él azóta egyedül...igen, volt / és van, hogy nehéz, hogy könnyebb lenne, ha az élete, a gondoskodása másról is szólna, nemcsak rólunk, de tiszteletben tartom. Még annyi jutott eszembe, hogy nem tudom, hogy a mindennapokban a lányod egy magányos embert lát benned aki egyik napról a másikra épphogy él - mármint lelkileg - vagy egy magányosat ugyan, de olyat, akinek céljai vannak? Mert ez pl nekem nagy könnyebbség, ha látom, h anyukám a hivatásában lelkes, hogy tud örülni kihívásoknak és sikereknek, hogy tart valahova az élete, mégha egyedül is.
2014. febr. 28. 20:31
 19/24 anonim ***** válasza:
58%
Ne buntesd meg sehogy azzal mar nem kapod vissza a kepeket. De az egyetlen embert akinek fontos vagy elveszited. Tudod mi a szomoru az hogy amig te gyaszolsz addig o nem erti miert vagy megkesseredett es miert nem lepsz tovabb hiszen mar eltelt annyi ev. Hogy jobban ragaszkodsz a halott felesegedhez mint a lanyodhoz. A tulzott gyasz csak fajdalmat okoz es csaladokat tesz tonkre. Egy nap majd arra ebredsz barcsak tovabb leptel volna de addigra keso lesz. S azt amit elvesztettel nem kapod vissza.
2014. febr. 28. 23:03
 20/24 anonim ***** válasza:
100%

Tanár vagyok, egy kis településen. Volt egy tanítványom, akinek 3-4 éves korában halt meg az apukája. Egy teljesen átlagos férfi volt, nem ivott, nem bántalmazta a családját. Mégis ez a fiú rendre durván, negatívan nyilatkozott az apjáról. Ugyanis az apahiányt/anyahiányt a gyerekek akkor is nehezen élik meg, ha a másik szülő mindent megtesz a gyerekért, egyszerűen a másik szülőt nem képesek pótolni. A gyerek vágyik rá. Ez a fiú is vágyott arra, hogy apja legyen, és az édesapját hibáztatta a kis gyerekfejével, amiért elhagyta őket.

Másik. Középiskolás barátnőm 15-16 évesen nyilatkozta, hogy a legnagyobb vágya, hogy legyen egy apukája. Ezt sehogy sem tudtam felfogni, mivel volt apukája, csak a szülők elváltak, apuka tojt a lányára, jó ha évente 1-2x találkoztak.

Szerintem a lányod is hasonló cipőben jár. Furán fog hangzani, de a kialakult helyzetért leginkább te vagy a felelős. Szép dolog, hogy ilyen hosszú ideig gyászolod a feleségedet, de ez nem jó egyikőtöknek sem. A probléma nálad van. Ezt ki kell mondanom. Fiatal vagy, lépj tovább, nyiss a külvilág felé.

2014. márc. 2. 10:22
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!