Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Problémás gyerekek » A lányom elégette a feleségem...

A lányom elégette a feleségem fényképeit, mit tegyek?

Figyelt kérdés
Soha nem büntettem, nem érdemelte ki eddig. Ilyet még nem csinált. Szeretné, ha új párt találnék. Volt már egy kérdésem, akkor még csak kerítőnősködött. Megfogadtam a beszélgetésre vonatkozó tanácsokat, de nem segítettek és most nagyon messzire ment. Megkapta élete első pofonját. Nem tarozik a nevelési módszereim közé, de most kiérdemelte.
2014. febr. 28. 15:23
1 2 3
 1/24 anonim ***** válasza:
91%
Elolvastam a korábbi kérdésed is, azt mondom, hogy ezt most megérdemelte. Hiába akar jót, ezzel nagyon messzire ment.
2014. febr. 28. 15:26
 2/24 anonim ***** válasza:
87%

Linkelnéd az előző kérdést?

Én azt nem olvastam és így alapból arra gondolnék, hogy annyira jót akar neked, így akarja elérni, hogy boldog legyél.

Hány éves? A képen az anyukája volt?

2014. febr. 28. 15:34
 3/24 A kérdező kommentje:

http://www.gyakorikerdesek.hu/gyerekvallalas-neveles__proble..

Nem egy képről van szó, hanem mindenről. Albumok, bekeretezett képek, minden odalett.

2014. febr. 28. 15:39
 4/24 anonim ***** válasza:
7%
Az eroszak nem megoldas semmire. Soha nincs olyan indok ami miatt meg kene utni a gyerekunket. Az hogy nem fogadjaa el a feleseged annak biztos oka van. Talan pofozkodas helyett ulj le vele beszelgetni es hallgaasd meg. Lehet hogy elhanyagolva erzi magát vagy ugy erzi a felesegedet jobban szereted. Ezzel a pofonnal pedig csak ezt erositetted benne. A kepek potolhatok azok csak targyak. A sajat gyereked bizalma es szeretete nem.
2014. febr. 28. 15:40
 5/24 A kérdező kommentje:
Félreérted. A feleségem meghalt, a lányom nem is elmékszik már rá.
2014. febr. 28. 15:43
 6/24 anonim ***** válasza:
0%
Most olvastam a linket. Igy más a dolog. S megertem hogy faj ami tortent mert az emlekeid voltak arrol akit szerettel aki a gyermeked anyja volt. De a pofonnal tovabbra se ertek egyett. O is ugyan ugy gyaszol mint te es neki is ugyan olyan nehez. Ezzel amit tett csak menekul a sajat fajadalma elol. Gyorsan tul akar lenni rajta es tovabb akar lepni. S azt akarja te is leepj tovabb. Hogy zarjatok le a multat. S ezt is kell tenned. Csak akkor van eselyed a boldogsagra ha tovabb lepsz. A lanyod ezt akaarja hogy tovabb lepj es vegre boldog legyel. Nem rossz szandekbol tette amit tett. Beszeljetek meg a dolgot csak ti vagytok egymasnak. Az emlek pedig ott vannak a szivedben.
2014. febr. 28. 16:04
 7/24 anonim ***** válasza:
0%
Akkor meg plane nem erti miert nem lepsz tovabb. Hiszen a no aki a kepeken volt csak egy idegen szamara aki miatt te nem vagy boldog. Ez nem jo. Probalj tovabb lepni.
2014. febr. 28. 16:12
 8/24 A kérdező kommentje:
Számomra a múlt lezárása és a nyitás az új felé egybekapcsolódik, ezért nem merem megtenni. A monogámia híve vagyok, bármennyire is furcsa ez manapság.
2014. febr. 28. 16:12
 9/24 anonim ***** válasza:
87%
El telt 12 ev. Ideje lenne lezarni a multat es tovabb lepni. Engedd el a feleseged. Kulonben sose leszel boldog.
2014. febr. 28. 16:18
 10/24 A kérdező kommentje:
Lehet, hogy nem is akarok boldog lenni.
2014. febr. 28. 16:21
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!