Látványos, gyors, egyszerű meglepi dekoráció
készítéséhez ötletek, mire feleségem és újszülött
babánk hazahozom?
Figyelt kérdés
Már ha valaki kapott ilyen meglepit a férjétől, vagy örült volna neki:)
2013. dec. 6. 14:26
1/7 anonim válasza:
Én nagyon örülnék neki. Szerintem nem kell túlzásba vinni, pár isten hozott, köszönöm lufi, és egy csokor virág, meg egy szelet sütemény bőven elég.
2013. dec. 6. 14:29
2/7 Imola Ágnes válasza:
Gratulálok a babához. Szerintem is elég egy pár lufi, virág, ilyesmi..a. gesztus nagyon számít, ez nagyon szép tőled. Talán még készítenék egy közös fotót arról, mikor először beléptek hármasban a házba,..ehhez készíts elő egy önkioldós fényképezőgépet.
2013. dec. 6. 14:35
3/7 anonim válasza:
Remek ötlet. A lufik színesek, könnyű velük bánni és tele lehet vele pakolni akár az egész lakást, feldobják. A virág is tök jó, és a süti is (a kórházi koszt után imádni fogja! :) Nem kell konkrét ajándék, ezek az apróságok tökéletesek! :)
2013. dec. 6. 14:40
4/7 anonim válasza:
Én kaptam! :)
Eleve nagyon jól esett,hogy úgy ki volt takarítva az egész ház, ahogy lehet még én sem tudtam megcsinálni! :) Na jó, ebben a mamik azért segítettek!
Rengeteg Happy Birthday-es lufi volt felfújva, ez persze a fiunknak szólt! Illetve volt egy transzparens,hogy Isten hozott itthon!
Illetve ami különösen jól esett a bárpulton várt egy ékszeres doboz, abban pedig egy aranygyűrű, mellette egy üzenettel: Köszönöm Neked a fiunkat! :)
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!