Az unokahúgom nem tudja kitörölni rendesen a fenekét, pedig már majdnem 14 éves. Mit lehetne tenni?
Nézd, én 14 éves vagyok, 10 éves koromig a mamám törölte, mert baromi lusta vagyok, és így totál kényelmes volt. Elmentem vécére, elintéztem, aztán csak kiáltottam egyet és ki is törölték nekem.
Emellett már akkor is önálló voltam, mert korán érő típus vagyok, már nőtt a mellem, akkor jött meg, stb. Egyszerű krónikus lustaság. Aztán valahogy amikor menstruálni kezdtem, lassan rájöttem, hogy ez így nem oké. Ezután egyszerűen elmaradt, és megtanultam magamnak.
Még most is ciki rá visszagondolni. :)
Egyszerűen mondjon következetesen NEMet a kedves anyuka. Meg fogja tanulni, ideje lenne már.
...nem tudom elhinni, hogy ezek a tízéves pelusosok valós válaszok. A lánynak talán valami daganata van, de az anyuka biztos pszichés és mentális sérült.
Ilyen nincs, ez nonszensz!
Elhiszem, hogy van gyerek, aki 2 évesen nem törli TÖKÉLETeSRE a fenekét. De nem hinném, hog yvan olyan középsős, akinek ez ne menne! Hacsak nem fogyi. Ez mese!
minél előbb S Z A K E M B E R!
ezekből amit írtál mi találgathatunk, de a kislánnyal nincs rendben valami (lelkileg vagy fizikálisan). Lehet szakember könnyen kikezelné.
Nagyon gratulálok az előbbi válaszolónak hogy építőjelleggel megosztotta ama kiemelkedő erényét hogy 5 éves kora óta egyedül törli. Sokra ment veled a világ!
Ez elég régi kérdés de érdekelne hogy sikerült e megoldani a problémát? Lehet tudok rá egy szakembert aki tud segítséget nyújtani.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!