Életkori dadogás, HELP?
Szia!! AZ én Kisfiam 4,5 éves. Augusztusban, egyik napról a másikra kezdett el dadogni. Akkor meg nem vittem sehova, eleg enyhe volt. Aztán elkezdődött az ovi, amit nagyon nem szeret, es Erősödött a dadogás. Az óvónő (akivel eleg sok baj van) azt mondta h el ne merjem vinni bárhova is, majd abbahagyja. De sajnos Erősödött, Olyannyira h karácsonykor nem jott ki neki valami, a kádhoz dobott vmit, elkezdett sirni, es azt mondta h Anya, ez nem igaz, h én mar beszelni sem tudok!!!!!! Na akkor megfogadtam h keresek egy szakembert, ne
erdekel h ez az óvónő mit mondott. Mar nagyon megbántam, h nem hallgattam a megerzeseimre. Most pszichológushoz hordom a Kisfiam. A dadogás előtt érte ot tobb megrázó dolog is es valoszinu nem birta feldolgozni. Volt egy balesete, kistesoja született, kivették az orrmandulajat, az első ovis evben verekedett, es ezt az óvónő nagyon rosszul kezelte, a dadogás előtt is majdnem megműtötték. Mostanra enyhült neki, kevesebbet dadog, es nagyon bízom a pszichológusban. A logopedust felejtsd el, ez nem az o területe. A dadogás lelki eredetű dolog. Ha 2-3 honapnal tovább fennáll, akkor keress szakembert.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!