Szerintetek lehet egészséges babám?
Figyelt kérdés
Én 25 éves nő vagyok. Volt 21 évesen egy abortuszom,mert becsúszott,de az akkori párom nem vàllalta,egyedül meg nem tudtam volna,akkor még tanultam. Ma már 3 éve dolgozok. A páromnak az előző kapcsolatából van egy gyereke,mert a nő tablettával védekezett,aztán mikor érezte,hogy a párom nem érez már iránta úgy,akkor teherbe esett,mert azthitte így együtt maradnak. Azt tudta,hogy a párom családcentrikus és nem fogja elhagyni,ha megtudja gyerekük lesz. Együtt maradtak,de 1,5 év után egyszerűen nem bírta tovább a párom. A gyerek anyja erre úgy reagált,hogy "Oké,menjünk szét,de a gyerek nálad marad,mert én élni akarok,ugyanis nem nőttem még fel az anyasághoz!" Bíróságig ment az ügy és környezet tanulmány után+gyerekpszichológus véleménye után a páromra bízták a kicsit,aki 2 éves volt akkor. Mi ezek után összejöttünk,aztán feltűnt,hogy a kicsi nem egy átlagos 2-3 évesként viselkedik. Nev. Tan. után Vadaskert és kiderült,autista a gyerek. Mi szétmentünk,mondván nekem legyen jobb,szüljek egy független embernek... Aztán mindig visszajutottunk egymáshoz... A szüleim nem akarják,hogy Vele legyek szintén a teher miatt... Mi viszont szeretnénk majd babyt közösen. Lehet egészséges babánk? Egyikőjük családjában sincs genetika betegség. Az anyja a gyereknek cukorbeteg és nem figyelt a cukrára még a terhessége alatt sem... Orvosok azt mondják ettől is lehet auti a gyerek... Mi a véleményetek? Esetleg tapasztalatok? Szívesen fogadom az infókat! :)2014. febr. 12. 12:50
11/11 anonim válasza:
A súlyosságtól függ szerintem. A párom anyukája bevállalta, az előző házasságából született egy autista gyermek, aki ma már normális felnőtt háziasszony és a későbbiből két fia. Sokat foglalkozott a lánnyal, ő maga képezte vagy tanítgatta otthon.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!