Milyen könyvet tudtok ajánlani kezelhetetlen 4 éveshez?
Figyelt kérdés
Már teljesen tanácstalan vagyok, nagyon megvadult, nem hisztis csak nem lehet bírni vele, mintha süket lenne és nem fogná fel amit mondok. Nézegettem a szuperdadus könyveket, de melyiket? Meg még Vekerdy Tamás könyvekre is gondoltam, vagy írjatok címeket légyszi!!!!2014. jan. 18. 13:41
2/5 A kérdező kommentje:
Nem autista, csak meg sem akar hallani, öntörvényű. Ha én vagyok vele akkor minden ok. Amint egy másik felnőtt is megjelenik, akár Apa, akár nagyszülő vagy vendég, már őrültek háza lesz.
2014. jan. 18. 13:55
3/5 anonim válasza:
Bár én nem olvastam szuperdadus könyvet, de jó néhány részt megnéztem. A fiam hiperaktív és nála is működött! Csak nagyon nehéz és kemény kitartás kell a szülő részéről, de érdemes az első hét sok idegét lenyelni.
Első alkalommal a fiamat 4 órán keresztül hordtam vissza, a 4 perces büntibe. Azt hittem megbolondulok, kiakadok! De nem adtam fel ha már belekezdtem. Nagyon megérte! 1 hét alatt változás volt elérhető!
A lényeg a jutalom-büntetés valamint a következetesség. Sose add fel, mihelyt látja vesztettél! És ezt ő tudja a legjobban. Szeretni, bízni benne nagyon fontos!
4/5 JnéHN válasza:
Szerintem beszélj a többi felnőttel, persze azokkal, akikkel lehet, hogy milyen szabályokat kell betartani a gyerekkel szemben és ehhez tartsák magukat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!