Ti mit tennétek, ha a gyermeketek keresztanyja titeket okolna a betegségéért?
Szerintem meg tegyél meg mindent a gyereked rendes fejlődése érdekében és ne foglalkozz a körülötted lévőkkel.
Nekem is gond van az egyik gyerekkel, de annyit hordom, annyit foglalkozok vele, gyakorlatilag vért izzadok, nem kis eredménnyel, de nincs időm meghallani a rosszallókat sőt nem is érdekel. Meg látják is, hogy keményen dolgozunk agyerekkel az orvosokkal.
Szia. Én szinten egy ilyen kisfickó anyukája vagyok mint te. Hát sok erőt és kitartást tudok kívánni, és sok-sok türelmet. Ezért nem kell sírni. Jól oszd ki a fejét,és takarítsd el a háztól, ennyi. Sajnos mi is megkaptuk sokszor ezt, én mint egy harcikutya támadtam, és felajánlottam, hogyha annyira okosak, akkor cseréljünk egy hétre, aztán meglátjuk mit szólnának. Minden mondatod átérzem, csak annyit mondok, ne hagyd magad semmiképpen sem, mert akkor olyan mintha belenyugodnál abba amit mondanak. Pedig ez nem igaz. Elég egy szülés közben fellépő komplikáció, és kész a probléma. Nálunk oxigénhiány volt, és túlhordás. Elég ennyi ahhoz, hogy a környezetünk rossz anyának tituláljon, az óvodában szintúgy megvetéssel nézzenek ránk, és a gyerekeink legyenek a fekete bárányok, mert mások, és ez végigkíséri őket az egész iskolás éveik alatt.
Ereszd ki a körmeid, mert hogyha most ezt megengedte magának, legközelebb is megteszi!!!
Kívánom a legjobbakat!
Én csak annyit mondtam volna, hogy most bizonyította be, hogy semmit nem tud erről a két problémáról és miután semmit nem tud, neked nincs szükséged egy rosszindulatú és buta ember tanácsaira. Problémád neked is van bőven köszönöd, nincsen szükséged olyan emberekre, akik még ezt fokozzák. A saját gyermekeit nevelje, ne a tiédet. Szerencsére az ő gyermeke egészséges. Adjon hálát az égieknek ezért. Minden jót. Majd otthagynám. Többet nem keresném..
Egyébként sokszor a tehetetlenség is ki tud az emberekből hozni hülyeséget és azt is nehéz elfogadni, hogy bárkivel előfordulhat tragédia is. (azért egy ADHD és egy enyhe fokú auti nem az!) Szociálpszichológiai tény, hogy másoknál lévő nehézséget hajlamosak vagyunk neki felróni, míg a nálunk lévőért a környezetet okolni. Így működik az ember, aki nem tanult szociálpszichológiát:) Ítélkezik, hogy védje magát:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!