Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Problémás gyerekek » Az első oltás után minden...

Az első oltás után minden baba nyűgös?

Figyelt kérdés

A kislányom 4 hónapos lesz éjszaka 1,2-szer kel fel,eszik ,bűfizik és vissza is alszik ,nappal pedig max1-2óra amíg el van, túl estünk multhéten az első oltáson ,szerencsére láza nem volt és most sincs,de alig ismerek az én picurkámra sehogy sem jó neki csak ordít mindent átnézek rajta,de semmi, nem rég úgy ordított hogy szinte alig kapta a levegőt elfeketedett,.. Ráfujtam,és utánna elaludt,kifáradt a nagy sírásban,kérlek anyukák segitsetek nekem mit tudnék csinálni,vagy van valami nyugtato tea a babának vagy különleges játék? Segítsetek

Mi németben lakunk és sajnos semmi segitségem nincs :'( anyukám csak januárban jön.

2013. dec. 7. 13:23
 1/3 anonim ***** válasza:

Mit kapott?

Könnyen előfordul, hogy nyűgös, lázas lesz a baba, érdemes borogatni az oltás helyét. Ha szereti és jól sik neki, akkor langyos fürdő, meztelen összebújás sokat segíthet. Valószínűleg fájdalmai vannak, lehet, h izomba böktek, rossz helyre (ill tuti, h izomba, de lehet, h pont idegbe), fájdalomcsillapítót nyugodtan adhatsz neki.

2013. dec. 7. 22:44
 2/3 anonim ***** válasza:

Ha már a múlt héten kapta az oltást, és most lett nyűgős, akkor nem hinném hogy attól van, vagy már egy hete tart ez? mert akkor lehet hogy fáj az oltás helye neki.

Amúgy lehet, hogy megkezdődött nála a fogzás, vagy lappang valami betegség, megfázás, és ezért nyűgös.

2013. dec. 7. 23:18
 3/3 A kérdező kommentje:
Csináltam neki a borogatást a combjába kapta,6 féle betegségre kapott oltást, egyet szájon át, másik szuri volt.Láza sem volt. Nurofent adtam neki a biztonság kedvéért. Nem rég olvastam hogy a citrom fű tea nyugtatja a babákat?
2013. dec. 9. 22:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!