Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Problémás gyerekek » 3 évesen miért nem eszik a...

3 évesen miért nem eszik a lányom darabosat?

Figyelt kérdés

sziasztok! Abban szeretnék segitséget kérni ,hogy a lányom 3 éves és nem akar enni darabos ételeket.

Nem eszi meg a főzelékeket a paradicsomos káposztát és az ilyesmiket.Bokákol tölük és a vége hányás lesz a másodok 3 id falat után.Érdekes mód a kekszeket ,rizst ilyeneket meg meg eszik. nem tudna valaki segiteni aki esetleg hasonló cipőben járt már???

2013. nov. 21. 15:53
 1/3 anonim ***** válasza:
Nem lehet, hogy egyszerűen nem szereti? Én sem szeretem a főzelékeket.
2013. nov. 21. 15:59
 2/3 anonim ***** válasza:

A fiam se főzelék fan. Megeszi, de nem túl lelkes. Más formában megeszi a zöldséget (párolt pl.). Vagy nálunk menő a raguleves sok zöldséggel, abban már nem baj, hogy darabos a zöldség. A rántott hússal meg sose volt baj.

Mi az amit szeret és mit nem?

2013. nov. 21. 16:40
 3/3 anonim ***** válasza:

Hmm, hát ha a kekszet, rizst megeszi, akkor nem a darabos ételekkel van a baj (akkor csak folyadékot és pépes ételeket fogyasztana). Egyszerűen csak nem szereti a főzelékeket. Ez nekem nem tűnik olyan nagy tragédiának, ha amúgy más ételeket megeszik.

3 évesen sok gyerek válogatós lesz, legszívesebben csokit ennének keksszel egész nap. A 3 éves kisfiam itthon a leveseket, főzelékeket, húst nem hajlandó meg se kóstolni, érdekes módon az oviban (ahol ugye nem kap mást) mindent megeszik.

2013. nov. 22. 00:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!