Hogyan tudom feldolgozni? Megjött a szakvélemény.
El kell fogadnod,mert ezért depressziós,mert nem tud vele mit kezdeni, pedig a génjeiben van,és még csak nem is tehet róla.
Először neked kell feldoölgozni,és utána segíteni neki is,mert akármilyen,akkor is a gyereked.Te meg az anyja vagy.Nem lesz könnyű.
Én már belegondoltam ebbe többször, még a lányom születése előtt is.
Mondjuk nálunk ez az eset nem áll fent, de ha a lányom leszbikus lenne, vagy transzszexuális, akkor is teljes mértékben elfogadnám.
Igaz, én nagyon liberális gondolkodású vagyok, elfogadok mindenféle másságot. Ha te nem ilyen vagy, nehezebb lehet, de ettől ugyanúgy a gyereked marad, az, aki eddig volt. Tudom, ez közhely, de igaz.
Most gondolom sokként ért a hír, adj magadnak időt arra, hogy megemészd a dolgot és ha szükségét érzed, beszélj róla bárkivel. A pároddal, barátokkal, vagy a fiaddal.
Neki sem lehet könnyű, sőt, lehet, hogy nehezebb elfogadnia saját magát, mint neked. Segíts neki.
Most derül ki igazán, ki áll mellette.
Szia! Nem könnyű a helyzet, de ahogy előttem is írták, csak az a lehetőséged van, ha ezt feldolgozod.
Kíváncsi vagyok (nekem is van fiam), hogy mit takar, amit írtál, hogy „lányosabb”… pl. mondjuk inkább lányokkal játszott kiskorában? Vagy érzékenyebb a többi fiúnál? Nem érdeklik a fiús harcos játékok?
Most a fiúkhoz vonzódik? Vagy még nem beszéltetek erről a dologról?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!