Mit tegyek? Légyszi olvasd el, fontos
Szerintem a férjed dönt mindenben, a te véleményed sem volt fontos, amikor megvette a lovat, nem egyeztetett. Ez a probléma. Minden szülőnek van kedvence, de ennyire nem szabadna különbséget tenni, mert a nagyból elkényeztetett kis majom lesz, aki azt hiszi, majd mindent megtehet, a másik gyerek meg egy szeretethiányos valaki. Nagyon rosszat tesz a gyerekével, ha minden megad neki, a másiknak meg látványosan semmit.
Szóval: megbeszélés, nyisd fel a szemét, hogy nem jó ez a gyereknek sem hosszútávon.
Nem csak a bolondok járnak terápiára, én is járok. :) És hát igen, azért írtam, amit írtam, mert bizony sokszor magunknak sem vallunk be sok mindent. Ma is kimondatott velem a pszichológusom olyasmit, amit sose vallottam volna be magamnak. És a tudatosítás segít.
Amúgy amit írtam, csak tipp volt, lehet más oka is, de valami biztosan van!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!