Hogyan lehet leszoktatni 12 éves fiamat az állandó hisztiről?
Figyelt kérdés
amikor nem tetszik neki valami elkezd hisztizni. mit tennétek? mivel büntessem?2009. nov. 4. 20:49
11/15 anonim válasza:
A hiszti az egyfajta figyelem felkeltés részéről!
Úgy kell tenned mintha észre sem vennéd és mond meg neki ha befejezte akkor hajlandó vagy tárgyalni vele!
12/15 anonim válasza:
2 stricimaflás, már nem fog vergődni
13/15 anonim válasza:
Nekem ikertesóm ilyen.13 és olyan hisztiket tud levágni hogy..Szerintem csak hagyd ott ha hisztizik ne foglalkozz vele.Szerintem csak figyelemre vágyik azért csinálja.Tudja hogy ha hisztizik akkor mindig ráfigyelnek.Szóval csak hagyd ott a szobába,csukd rá az ajtót és kész.Vagy ha ez nem megoldás ülj le és beszélj vele,már nem kisfiú meg kell hogy értse nincs mindig az amit ő akar.
14/15 A kérdező kommentje:
lány vagy fiú az ikertesód?
És ő milyen problémák miatt hisztizik?
2010. jan. 5. 14:13
15/15 anonim válasza:
Fiú, és ő általában azért hisztizik hogy megengedjenek neki valamit.Meg ha nem ülhet a számítógép elé akkor is elkezd ordibálni,sírni és addig ordít amíg meg nem lesz neki engedve amit akar.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!