Semmivel. Ülj le, tedd karba a kezed és mondd meg neki, hogy várod, hogy jobban beleélje magát. szeretnéd ha pöröggne is a földön, hogy jobban szórakozhass.
2009. nov. 4. 20:55
2/15 anonim válasza:
A hiszti egy előadás, aminek te vagy a közönsége. Ne büntesd, mert az is egy reakció részedről. Próbálj egyáltalán nem tudomást venni róla, menj ki a szobából, hagyd magára, mikor rákezdi. HA nem lesz kinek, nem fog hisztizni.
2009. nov. 4. 21:21
3/15 anonim válasza:
két atyai pofonnal.
évszázados recept. ;-)
2009. nov. 4. 22:04
4/15 anonim válasza:
Tényleg ne csinálj semmit. Ha látja hogy nincs haszna a hisztinek abba fogja hagyni. De fog próbálkozni készülj fel rá.
2009. nov. 4. 22:17
5/15 anonim válasza:
12 évesen még hisztizik?Hideg vizet rá.Nem kell megütni mert annál rosszabb!A hideg víz beválik meglátod.
2009. nov. 5. 10:58
6/15 anonim válasza:
Hát ez szerintem is sok egy kicsit,hogy 12 évesen hisztizik.
Nem inkább a kamaszkori lázadással téveszted össze?
12 évesen elég okos már,hogy le tudj vele ülni beszélni,és talán el tudja mondani,hogy mikor mi baja van.Ha ez beválik,akkor elmúlik a "hiszti" is.
Pofon,hideg víz helyett én inkább a beszédet javasolnám, bár néha az ember lehet annyira feszült,hogy ne lásson jobb megoldást,de hosszú távon lehet többet ártasz.
De a meglepetés ereje akár még használhat is...
2009. nov. 5. 11:23
7/15 anonim válasza:
én ha hisztiztem kiskoromban, be lettem zárva a szobámba vagy a fürdőszobába, anya elment, nem foglalkozott velem én meg csak magamnak csináltam rosszat, mert elfáradtam, plusz megfájdult a fejem, de semmit nem értem el....hatásos volt, én is ezt fogom alkalmazni, ha szülő leszek (20/L)
2009. nov. 5. 15:22
8/15 anonim válasza:
hát bizony bizony kezdődik a serdülés!
valószínűleg az elsődleges és másodlagos nemi jellegek is kezdenek megjelenni nála ezt nem tudom mennyire tudod? Pl:(mutálás,fanszőrzet megjelenése, éjszakai magömlés, maszturbáció,stb.) szerintem beszélgess el vele ezekről sokat lendít majd a kapcsolatotokon ha van akivel ezeket megbeszélheti valószínűleg ezektől a (problémáktól) is aggódhat és ezt azzal kompenzálja hogy gyerekesen "hisztisen" viselkedik.
12 éves korban már nem jellemző a hiszti....
sok sikert4 majd írd meg hogy sikerült
2009. nov. 5. 23:49
9/15 anonim válasza:
Az első hozzászóló zseniális tanácsot adott!!! Egyébként tényleg. Úgy gondolom a gyerek nagyon meg fog lepődni!!!
2009. nov. 10. 16:20
10/15 anonim válasza:
ha kiröhögöd, az is jó. de az is, ha az égvilágon semmi hatása nincs a hisztinek. az egész arról szól, hogy lerendezzétek az erőviszonyokat. hogy ki mondja meg, mi legyen. kinek az akarata érvényesül.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!