A skarlátot mindenképpen láz kíséri?
Figyelt kérdés
2009. nov. 4. 16:57
1/4 anonim válasza:
Igen,de ma már ezellen védőoltást kapnak a picik.Ezért nem hiszem,hogy lenne skrlátos beteg.Amúgy nagyon veszélyes betegség.
2/4 A kérdező kommentje:
Skarlát ellen nincsen védőoltás,az a mumpsz,kanyaró,rubeola(MMR).Ezért is aggódom mert a lányomon skarlát tünetei vannak kivéve a lázat,viszont lehet hogy gyógyszerallergia(erős antibiotikumot kapott egy hete).Az orvos megvizsgálta szerinte a gyógyszer okozza a tüneteket de én kételkedem és tanácstalan vagyok.Próbáltam utánna olvasgatni és mindenhol a lázzal kezdik a tüneteket...ezért a kérdésem.
2009. nov. 4. 17:22
3/4 anonim válasza:
Voltam skarlátos, igen, lázzal jár. Gyógyszerallergiára tippelnék, főleg ha az orvos is azt mondta.
4/4 anonim válasza:
én is voltam skarlátos és igen lázzal jár,hányingerrel, ráadásul nem ettem semmit vagy ha mégis utána kijött belőlem ...minden nap 2 oltást kaptam, 1 este, 1 délelőtt vagy reggel attól függ mikor jött a háziorvos...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!